Afbeelding

Camperbeurs Hardenberg maakt programma bekend met nieuwe namen

di 13 september 2022 Hardenberg

Over een paar weken opent Camperbeurs haar deuren weer in Evenementenhal Hardenberg. Een record aantal van ruim 90 exposanten presenteren hier hun aanbod van nieuwe en tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires zijn hier te koop. Nu maakt de organisatie het programma bekend dat bestaat uit maar liefst 24 presentaties verdeeld over de drie beursdagen.

De presentaties op Camperbeurs Hardenberg vinden plaats op de beursvloer in het Campertheater. Zo zijn er presentaties van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) over het compleet maken van je camper met accessoires en de mooiste overnachtingsplaatsen. Het bedrijf Fixxter geeft op alle dagen een presentatie over het op reis gaan met een elektrische camper. Camperintro vertelt over het reizen met de camper vanaf 2025 met de veranderingen in de milieuregelgeving (milieuzones) Arie de Ruijter geeft beginnende camperaars tips waar ze op moeten letten bij de aanschaf van een camper.

Verder kunnen vrouwen hun rijvaardigheden in de camper verbeteren tijdens Camperbeurs Hardenberg. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak de man een camper besturen. Een gemiste kans voor de vrouw, vindt De Ruijter. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen met haar rijlessen genaamd ‘VrouwRijdtCamper’. Vrouwen kunnen zich vooraf aanmelden bij haar om een proefrit te maken.

Nieuwe namen voor het programma op Camperbeurs Hardenberg zijn onder meer CamperTV en Kampeermeneer. CamperTV vertelt op de zaterdag in twee presentaties over het overwinteren in Spanje en Portugal en Kampeermeneer geeft op de zondag twee verschillende presentaties over hoe je kan verdienen met de (ver)huur van een camper en waar je aan moet denken bij het (ver)huren van een camper. Het volledige programma met alle sprekers, onderwerpen en tijden is te vinden op www.camper-beurs.nl.

De dertiende editie van Camperbeurs is op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september in Evenementenhal Hardenberg. De beurs is op alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen voor €9 voor iedereen vanaf 13 jaar, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 5 euro en kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn ook aan de deur te koop voor een meerprijs van 12,50 euro voor bezoekers vanaf 13 jaar en 7,50 euro voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Raadslid opent expositie meidenatelier Hardenberg 17 minuten geleden
Afbeelding
Grote Vrijmarkt op Koningsdag Hardenberg 58 minuten geleden
Afbeelding
Concert ONMK afgelast Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Vrolijke gedichten en muziek in Theaterschuur Linde Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Mannenavond in teken van Jiddu Krishnamurti Hardenberg 2 uur geleden