Video

Arne Slot voetbaldagen ‘knallend’ van start

do 18 augustus 2022 Hardenberg

Op het sportpark in Bergentheim is het dezer dagen een drukte van belang. Honderd kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar uit de hele regio trainen er op de wijze van Feyenoord trainer en oud-Bergentheimer Arne Slot. 

Woensdag ging de driedaagse ‘knallend’ van start met een kleurrijke ‘voorstelronde’ van de deelnemers, die in groepen waren ingedeeld. Met blozende konen en een grote glimlach op het gezicht traden de deelnemers aan. Daarna werden er verschillende baloefeningen gedaan. “Een prachtige startdag,” aldus de organisatie. 

Vrijdag 19 augustus worden de Arne Slot Voetbaldagen afgesloten met de finales van de ‘Champions League, die woensdag startte met de eerste voorrondes. Vandaag wordt de tweede voorronde daarvoor gespeeld.

De Arne Slot Voetbaldagen worden dit jaar voor de derde keer gehouden. Een feest voor jong en oud. Ook ditmaal kwamen veel ouders en andere familieleden de deelnemers aanmoedigen. De trainingen die worden aangeboden zijn gericht op het verbeteren van de balvaardigheid en techniek. De organisatie zet daarbij in op plezier, ontwikkeling en werken in een veilige omgeving aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!
Afbeelding
Raadspagina week 40 Hardenberg 29 minuten geleden
Afbeelding
Kijk op Hardenberg week 40 Hardenberg 31 minuten geleden
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 1 uur geleden