De Toren mogelijk op donderdagochtend bezorgd

wo 17 augustus 2022 Hardenberg

Vanwege de zomervakantie is het aantal beschikbare krantenbezorgers beperkt. Niet voor alle wijken blijkt er een vakantiebezorger beschikbaar te zijn. Deze wijken worden gedurende de vakantieperiode ondergebracht bij andere bezorgers. Dat betekent dat sommige bezorgers een extra wijk voor hun rekening nemen. Hoewel zij hun best doen De Toren overal op woensdag te bezorgen, zal dat in sommige wijken niet altijd mogelijk zijn. In dat geval zal De Toren daar op donderdagochtend in de bus vallen.

Deze week kan dat het geval zijn in de volgende wijken:

Dedemsvaart: Moerheimstraat, Van Haeringenstraat, Stegerensallee, de Magnolia, De Meidoorn, De Hazelaar, De Prunus, De Vlierbes, De Berberis, De Jasmijn, Langewijk, Korte Jacht, Rozenheim, Moerasroos, Kraagroos, Akkerroos, Bottelroos, Hondsroos, Egelantier, Sperwerweg, Havikstraat, de Wielewaal, Buizerdweg, Lepelaarweg, Vivaldi, Oostwijk, Buurtweg, Nieuwewijk, De Veenderij, Mozartstraat, Zuiderboslaan, De Koningsvaren, De Lisdodde, De Bereklauw, De Vossestaart, De Valeriaan, De Pimpernel.

Gramsbergen: De Hoge Esch, De Esch, Hardenbergerweg, Oldenhof, De Anerdijk, De Oosteresch, De Lhee, Bouwhuishoekje, De Garsten, De Lage Gaarden, De Telgte, Kieskamp, Loozermars-Noord, Loozermars-Zuid, Molengaarden. 

!
Afbeelding
Raadspagina week 40 Hardenberg 12 minuten geleden
Afbeelding
Kijk op Hardenberg week 40 Hardenberg 14 minuten geleden
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 53 minuten geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 1 uur geleden