Afbeelding

Korting op OV-jaarabonnementen

vr 12 augustus 2022 Hardenberg

Van 17 augustus tot en met 16 oktober 2022 kan men 30% korting krijgen op een jaarabonnement Dal Voordeel Oost of Altijd Voordeel Oost (bus of bus & trein). Het Dal Voordeel Oost jaarabonnement voor de bus is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 11,90 euro en de bus en trein voor slechts 15,40 euro. Het Altijd Voordeel Oost jaarabonnement voor de bus bestel je nu voor 119 euro en voor de bus en trein 196 euro.Kijk voor meer informatie en bestellen op ervaarhetov.nl.

Cynthia (35) gaat een of twee keer per week met de bus op pad. Ze was benieuwd of ze met een abonnement goedkoper uit was en deed de productchecker van Ervaar het OV: “Ik kreeg als advies het Dal Voordeel Oost abonnement. Met dit abonnement reis ik altijd met 40% korting in de daluren en in het weekend zelfs de hele dag. Nu kreeg ik ook nog eens 30% korting op het jaarabonnement. Met één keer per maand reizen heb ik het abonnement alweer terugverdiend.”

Met Dal Voordeel Oost en Altijd Voordeel Oost reis je voordelig met de bus, of bus & regionale trein. Met Dal Voordeel Oost krijg je 40% korting op reizen in de daluren (werkdagen na 09.00 uur en in het weekend de hele dag). Senioren (65+) en kinderen (4 t/m 11 jaar) krijgen met leeftijdskorting erbij in totaal 60% korting op hun reis. Met Altijd Voordeel Oost reis je in de spits met 20% korting en in de daluren met 40% korting.

De productchecker van Ervaar het OV geeft een advies op maat over het abonnement dat het beste bij jouw reisgedrag past. Doe de productchecker nu via ervaarhetov.nl/productchecker. 

Over Ervaar het OV

Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties, tips en nieuws. Alles voor een comfortabele reis met het OV. Wil je op de hoogte blijven van alle acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl.

!
Afbeelding
Vrouwen van Nu bijeen Hardenberg 2 minuten geleden
Afbeelding
Raadspagina week 40 Hardenberg 32 minuten geleden
Afbeelding
Kijk op Hardenberg week 40 Hardenberg 34 minuten geleden
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden