Afbeelding

De Toren mogelijk op donderdagochtend bezorgd

wo 17 augustus 2022 Hardenberg

Vanwege de zomervakantie is het aantal beschikbare krantenbezorgers beperkt. Niet voor alle wijken blijkt er een vakantiebezorger beschikbaar te zijn. Deze wijken worden gedurende de vakantieperiode ondergebracht bij andere bezorgers. Dat betekent dat sommige bezorgers een extra wijk voor hun rekening nemen. Hoewel zij hun best doen De Toren overal op woensdag te bezorgen, zal dat in sommige wijken niet altijd mogelijk zijn. In dat geval zal De Toren daar op donderdagochtend in de bus vallen.

Deze week kan dat het geval zijn in de volgende wijken:

Dedemsvaart: Moerheimstraat, Van Haeringenstraat, Stegerensallee, De Magnolia, De Meidoorn, De Hazelaar, De Prunus, De Vlierbes, De Berberis, De Jasmijn, Langewijk, Kortejacht, Moerheimstraat, Rozenheim, Moerasroos, Kraagroos, Akkerroos, Bottelroos, Hondsroos,  Egelantier, Sperwerweg, Havikstraat, De Wielewaal, Buizerdweg, Lepelaarweg, Vivaldi, Oostwijk, Buurtweg, Nieuwewijk, De Veenderij, Mozartstraat, Zuiderboslaan, De Koningsvaren, De Lisdodde, De Bereklauw, De Vossestraat, De Valeriaan, De Pimpernel.

Gramsbergen: De Hoge Esch, De Esch, Hardenbergerweg, Oldenhof, De Anerdijk, De Ooster Esch, De Lhee, Bouwhuishoekje, De Garsten, De Lage Gaarden, De Telgte, Kieskamp, Loozermars-Noord, Loozermars-Zuid, Molengaarden.

Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 5 uur geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 13 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 14 uur geleden