Afbeelding

Zomers is beste Parkvisser

ma 8 augustus 2022 Hardenberg

Willem Zomers heeft de 11è wedstrijd van de Parkvissers bij hengelsportvereniging De Dobber in Hardenberg gewonnen.

De wedstrijd werd woensdag 3 augustus onder stralende weersomstandigheden gehouden in het water in de Marshoogte II.   Zoals al verwacht werd waren de vangsten matig. De deelnemers moesten een beetje geluk hebben met hun visstek. 

Er werd vis genoeg gevangen, maar de exemplaren waren bijna allemaal heel erg klein. Het was een kunst om zo`n school visjes op je visplek te houden en dat lukte lang niet iedereen. De kop en eindplekken zijn dan de favoriete plaatsen die je moest loten. Willem Zomers was zo`n geluksvogel want hij wist op de eindstek een gewicht van 2.340 gram bij elkaar te vangen en dat was goed voor de eerste plaats. Zijn buurman Johan Drenthen profiteerde hier ook van, want hij wist 1.800 gram bij elkaar te vissen. Inus IJpelaar zat daar weer naast en hij werd derde met een vangst van 1.470 gram. 

Al met al was het een mooie wedstrijd. De volgende wedstrijd wordt op woensdag 17 augustus gehouden. Dan wordt er gevist in de vijver bij sporthal De Kamp in Baalder. Op zaterdag 27 augustus houdt De Dobber een open koppelwedstrijd in het Coevorden/Vechtkanaal. Opgave hiervoor is vooraf verplicht. Opgeven kan via email: opgavededobber@hotmail.com

!
Afbeelding
KBO-PCOB middag Hardenberg 9 minuten geleden
Afbeelding
jubileumconcert Dedemsvaart 16 minuten geleden
Afbeelding
Week 40 Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Asielzoekers opgevangen in crisisopvang gemeentehuis Ommen Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Hardenberg aan de slag met campagne tegen discriminatie Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Band van Baalderbands derde editie Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
‘t Welgelegen viert feest Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Wil jij routecontroleur worden? Hardenberg 18 uur geleden