Afbeelding

Maver/Zammataro Wereldkampioen teamvissen

ma 1 augustus 2022 Hardenberg

Het team van Maver/Zammataro heeft in het afgelopen weekend een wereldprestatie neergezet tijdens het wereldkampioenschap teamvissen in België.

Het team met zijn oorsprong in Hardenberg is al meerdere keren kampioen van Nederland geworden en als beloning wordt je dan uitgezonden door Sportvisserij Nederland naar het wereldkampioenschap. Vorige week werd in België de kroon op het werk gezet en werden ze wereldkampioen teamvissen in een zinderende wedstrijd die gevist werd op zaterdag en zondag. Op de eerste dag eindigde het team op een prachtige tweede plaats achter een team uit Italië. `s Avonds werd de tactiek voor de wedstrijd van zondag nog eens doorgenomen en dat resulteerde zondag in een eerste plaats en het wereldkampioenschap.

In het team vissen onder meer drie jongens uit Hardenberg die lid zijn van De Dobber: Stefan Altena, Bert Aufderhaar en John Vasse. Het team is aangevuld met nog enkele toppers uit Nederland. Natuurlijk was het na afloop groot feest daar in België; winnen in een veld van zestig teams uit dertig landen is echt een wereldprestatie. De Dobber is super trots op deze toppers.

!
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 minuut geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 3 minuten geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 5 minuten geleden
Afbeelding
Elvisdienst Coevorden 10 minuten geleden
Afbeelding
KBO-PCOB middag Hardenberg 27 minuten geleden
Afbeelding
jubileumconcert Dedemsvaart 34 minuten geleden
Afbeelding
Week 40 Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Asielzoekers opgevangen in crisisopvang gemeentehuis Ommen Hardenberg 17 uur geleden