Afbeelding

Maver/Zammataro Wereldkampioen teamvissen

ma 1 augustus 2022 Hardenberg

Het team van Maver/Zammataro heeft in het afgelopen weekend een wereldprestatie neergezet tijdens het wereldkampioenschap teamvissen in België.

Het team met zijn oorsprong in Hardenberg is al meerdere keren kampioen van Nederland geworden en als beloning wordt je dan uitgezonden door Sportvisserij Nederland naar het wereldkampioenschap. Vorige week werd in België de kroon op het werk gezet en werden ze wereldkampioen teamvissen in een zinderende wedstrijd die gevist werd op zaterdag en zondag. Op de eerste dag eindigde het team op een prachtige tweede plaats achter een team uit Italië. `s Avonds werd de tactiek voor de wedstrijd van zondag nog eens doorgenomen en dat resulteerde zondag in een eerste plaats en het wereldkampioenschap.

In het team vissen onder meer drie jongens uit Hardenberg die lid zijn van De Dobber: Stefan Altena, Bert Aufderhaar en John Vasse. Het team is aangevuld met nog enkele toppers uit Nederland. Natuurlijk was het na afloop groot feest daar in België; winnen in een veld van zestig teams uit dertig landen is echt een wereldprestatie. De Dobber is super trots op deze toppers.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 4 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 4 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 5 uur geleden