Afbeelding

De beste kleine camping van 2023 is gelegen in de gemeente Hardenberg

ma 25 juli 2022 Hardenberg

Afgelopen week reed de ANWB camper met twee dames, gestoken in gouden giletjes compleet met gouden hoed door Nederland om alle campings te verassen die genomineerd zijn voor de titel beste kleine camping van Nederland. Boerencamping De Boergondier in De Krim is samen met negen anderen genomineerd voor deze titel. 

Deze campings liggen vaak in de natuur en hebben minder dan zestig staanplaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim. Faciliteiten en activiteiten (zoals een zwembad, supermarkt of animatie) zijn vaak beperkt of niet aanwezig; hier kom je vooral voor de rust.

Boerencamping De Boergondier heeft vijftien kampeerplaatsen, twee chalets, is parkachtig aangelegd achter de boerderij en is door de ANWB met 4,5 ster geclassificeerd en tevens aangeduid als charmecamping. Bij aankomst zie je een boerderij zoals er zoveel staan langs de Lutterhoofdwijk in De Krim, echter als u het pad volgt langs de boerderij staat achter de voormalige stal een klein paradijsje, aldus de gasten. 

In de categorie meest bijzondere accommodaties zijn camping Si-Es-An met de sky cabin en vakantiepark Beerze Bulten genomineerd. Kortom de gemeente Hardenberg is goed vertegenwoordigd bij de nominaties. Op 11 januari worden de winnaars bekendgemaakt. Wilt u ook stemmen dan kan dat op www.anwbcamping.nl/stemmen, dit kan nog tot 30 oktober.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Baalderborg Motorrun voor de zevende keer Hardenberg 40 minuten geleden
Houtdorp 2023. Annet Kamphuis
Weer van alles te doen in feestweek Hardenberg 52 minuten geleden
Afbeelding
Natuurbeleefpad Sibculo is begonnen met inrichtingsfase Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Uitzwaaimoment Wethouder Breukelman levert hospice mooi cheque op Hardenberg 5 uur geleden
Ensemble HCM
Oranjeconcert Gramsbergen door ensemble HCM Nieuws Ingezonden 6 uur geleden