Afbeelding

Glas en Spijkers winnen 8e wedstrijd van De Dobber

ma 25 juli 2022 Hardenberg

Jacob Glas is met 34 gevangen visjes met een gezamenlijk gewicht van 240 gram winnaar geworden bij het A Vak tijdens de 8e wedstrijd van de senioren bij hengelsportvereniging de Dobber.  Het B vak werd gewonnen door Berend Jan Spijkers die 21 visjes wist te vangen met een gewicht van 390 gram.

De 8e wedstrijd werd gevist in de Lutterhoofdwijk bij Slagharen. Het was perfect visweer, zo mooi dat zelfs de vissen het lieten afweten.

Natuurlijk werd er wel wat vis gevangen, maar het stelde niets voor. Alleen kleine visjes waren er te vangen en dan meest vlak aan de kant. Na vier uur vissen werd er gewogen. De nieuw aangeschafte weegschalen werden nauwelijks op de proef gesteld. 

Winnaars

In het A vak was de tweede prijs voor Hendrikus Kampherbeek met 13 visjes en een gewicht van 240 gram. De derde plaats was voor Jelle Harzevoort die 6 visjes wist te vangen met een gewicht van 120 gram. In vak B was de 2e plaats voor Willem Zomers die 15 visjes wist te vangen met een gewicht van 700 gram. Derde werd Johan Drenthen die 8 visjes wist te vangen met een gewicht van 130 gram.  

De volgende wedstrijd is op 27 augustus. Dan wordt er gevist in het Coevorden/Vechtkanaal bij de NAVO. Dit is een open koppelwedstrijd. Opgave hiervoor kan alleen per e-mail: opgavededobber@hotmail.com

!
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 17 minuten geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 23 minuten geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 25 minuten geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 27 minuten geleden
Afbeelding
Elvisdienst Coevorden 32 minuten geleden
Afbeelding
KBO-PCOB middag Hardenberg 49 minuten geleden
Afbeelding
jubileumconcert Dedemsvaart 56 minuten geleden
Afbeelding
Week 40 Hardenberg 2 uur geleden