Afbeelding

Wikkelhouse-accommodaties genomineerd voor ANWB-prijs

do 21 juli 2022 Hardenberg

Enkele weken na de opening van de nieuwe duurzame Wikkelhouse-accommodaties van 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten hebben ze al een nominatie te pakken. De duurzame huisjes zijn genomineerd voor ‘meest bijzondere huuraccommodatie’ bij de jaarlijkse ‘ANWB Camping van het Jaar’-verkiezing. 

“We zijn erg trots en vereerd dat we zo kort na oplevering van de Wikkelhouses al zo’n mooie nominatie mogen ontvangen”, aldus de familie Hagedoorn, eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten. 

Stijlvol en duurzaam

 
De basis van de Wikkelhouses bestaat uit plaatkarton. Dit wordt met een speciale gepatenteerde methode rond een grote mal gewikkeld en er vervolgens wordt er een milieuvriendelijke lijm toegevoegd. De elementen van de op elkaar gedrukte kartonnen basis worden omringd met hout en vervolgens aan elkaar verbonden. Bij Beerze Bulten staan twee compacte Wikkelhouses (met zes elementen) en vijf Wikkelhouses XL (bestaande uit acht elementen aan elkaar). In die laatste zit een aparte slaapkamer en onder meer een vaatwasser. Beide accommodaties zijn geschikt voor 4 personen. Dankzij de goede isolatie en luchtverwarming zijn de Wikkelhouses het hele jaar uitstekend geschikt voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

Verkiezing

 
Anders dan voorgaande jaren heeft een internationale jury een voorselectie gemaakt van tien genomineerden. Nu is het aan het publiek om uit deze selectie een winnaar te kiezen. Daarnaast kan het publiek ook nog kiezen voor ‘beste kleine camping’ en ‘fijnste familiecamping aan zee’. Er kan worden gestemd tot en met 30 oktober. De winnaars van de ‘ANWB Camping van het Jaar 2023’-verkiezing worden in januari 2023 bekendgemaakt.

Afbeelding
Paastoernooi Jeu de boulers Hardenberg Hardenberg Ingezonden 27 minuten geleden
Afbeelding
Muzikanten zamelen oud papier in Ommen 55 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar in de Voorveghter Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Oudpapier en statiegeld-flessen voor de Broederband Hardenberg Ingezonden 13 uur geleden
Groepsfoto van het Hammer Cabaret en duo Roks
Stijlvol afscheid voor oude garde van het Hammer Cabaret Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden