Afbeelding

GZG huldigt kampioenen tijdens geslaagde slotdag

di 5 juli 2022 Hardenberg

Zondag 26 juni stond bij hockeyclub GZG in het teken van kampioenen, vriendschap en sportief samenzijn. Jong en oud genoten op het feestelijk versierde hockeyveld van diverse spelletjes, goede gesprekken, heerlijke schepijsjes en een onvervalst broodje hamburger. Samen terugblikken én natuurlijk vooruit kijken.

Tijdens deze prachtige, zonovergoten dag werd door voorzitter Niels Schuurman dit hockeyseizoen afgesloten en werden de kampioenen in het zonnetje gezet. GZG deed goede zaken want maar liefst 67 spe(e)l(st)ers kregen een dik verdiende medaille omgehangen. De volgende teams gaan de geschiedenisboeken in als ultieme winnaars: MB1 5e klasse voorcompetitie; MC1 4e klasse voorcompetitie en 4e klasse lentecompetitie; MC2 5e klasse lentecompetitie; MD1 4e klasse voorcompetitie en 3e klasse tussencompetitie; MD2 5e klasse tussencompetitie

GZG Hardenberg groeit langzaam maar zeker. Iets waar de club heel blij mee is. Hockey is een fantastische sport en toegankelijk voor iedereen. Bij GZG heerst dan ook een gemoedelijke, gezellige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Lijkt het jou het leuk om eens een balletje te flatsen? Neem dan gewoon contact op. Er is altijd ruimte om een training bij te wonen en te zien of het iets voor jou is. Doen.

Afbeelding
Loterij van jarige Zonnebloem Hardenberg 5 minuten geleden
Afbeelding
Band'um speelt 'Tikkie... Jij Band'um'' Hardenberg 23 minuten geleden
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Ommen 56 minuten geleden
Afbeelding
OV-inloopspreekuur Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Twenterand werkt aan opvangplaatsen voor asielzoekers Twenterand 1 uur geleden