Afbeelding

Talenten rond de Reest gezocht

di 5 juli 2022 Hardenberg

Onze mooie streek heeft al heel wat talenten voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan Jan Vayne, Sanne Hans/ Miss Montreal, Edwin Evers, Ilse Warringa (“Juf Ank”). Op zaterdag 26 november organiseert de Reestkerk in Oud Avereest (tegenwoordig ook theater/ cultureel centrum) een avond waarop ze talenten uit de omgeving een podium biedt om ook eens hun talent te laten zien.

Ben jij bijvoorbeeld een muzikaal talent, kun je goed dansen, verhalen vertellen, gedichten voordragen, pantomime spelen, typetjes uitbeelden, noem maar op.. en wil je dit graag laten zien - neem dan contact op. Op de avond zelf heb je dan een kwartiertje de tijd om dit aan het publiek te laten zien. Je kunt tot uiterlijk 24 augustus mailen naar activiteiten@reestkerk.nl  Zij gaan dan kijken wie zich allemaal hebben aangemeld en maken hieruit een keuze om tot een afwisselend programma te komen.

Rondom de optredens zullen ook heel andere activiteiten plaatsvinden. Het is de bedoeling dat het een verrassende, smaakvolle en zeker talentrijke avond wordt in de Reestkerk!

Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 4 minuten geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 23 minuten geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 38 minuten geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
De Mageler Es blikvanger Twenterand 3 uur geleden