Afbeelding

Talenten rond de Reest gezocht

di 5 juli 2022 Hardenberg

Onze mooie streek heeft al heel wat talenten voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan Jan Vayne, Sanne Hans/ Miss Montreal, Edwin Evers, Ilse Warringa (“Juf Ank”). Op zaterdag 26 november organiseert de Reestkerk in Oud Avereest (tegenwoordig ook theater/ cultureel centrum) een avond waarop ze talenten uit de omgeving een podium biedt om ook eens hun talent te laten zien.

Ben jij bijvoorbeeld een muzikaal talent, kun je goed dansen, verhalen vertellen, gedichten voordragen, pantomime spelen, typetjes uitbeelden, noem maar op.. en wil je dit graag laten zien - neem dan contact op. Op de avond zelf heb je dan een kwartiertje de tijd om dit aan het publiek te laten zien. Je kunt tot uiterlijk 24 augustus mailen naar activiteiten@reestkerk.nl  Zij gaan dan kijken wie zich allemaal hebben aangemeld en maken hieruit een keuze om tot een afwisselend programma te komen.

Rondom de optredens zullen ook heel andere activiteiten plaatsvinden. Het is de bedoeling dat het een verrassende, smaakvolle en zeker talentrijke avond wordt in de Reestkerk!

!
Afbeelding
Zomersmaak: viva España Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Eerste actie aanbouw nieuw gedeelte Hospice Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Regio ontvangt minister Harbers bij bezoek aan N36 Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Arne Slot voetbaldagen ‘knallend’ van start Video 17 uur geleden
Afbeelding
Saxenburgh Medisch Centrum zet VR-bril in bij gynaecologische ingrepen Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Start herhaalprik tegen corona Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Wolf in Movieskoop Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Flinke stortbui boven Hardenberg Hardenberg 17 aug, 19:49