Afbeelding

‘Vechtpartijtje’ groot succes

di 5 juli 2022 Hardenberg

Na twee jaren van afwezigheid heeft op vrijdag 24 juni de vijfde editie van het ‘Vechtpartijtje’ plaatsgevonden. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden werd het een gezellig en sfeervol evenement voor het goede doel. De Tafelronde RT79 Noord-Salland en Amused Food & Wine hadden de handen ineengeslagen om geld op te halen voor ’t Huis aan de Vecht voor de uitbreiding van het hospice.

Gehuld in het wit met een vleugje oranje kwamen gasten goed gemutst de feestlocatie binnen. Na een eerste hapje en drankje begaf het publiek zich naar het fraai versierde terras aan de Vecht. Een ware VIP-plek met kijk op het festivalterrein waar ballonvaarders druk bezig waren met de voorbereidingen voor hun vaartocht van deze avond.

Na een kort woordje van dhr. Harm Dries over het goede doel werd er gestart met de veiling. Onder de bezielende leiding van Notaris Froukje Tinselboer en Tafelaar Piet-Cees gingen de unieke veilingitems als warme broodjes over de toonbank. Er kon worden geboden op een ballonvaart voor twee personen; een rondvlucht in privévliegtuigje; een golfclinic voor zes personen; een bedrijfsoptreden van de Hardenbergse zanger Joy Woelders; voetbalshirts voor een geheel team en op een vaatje haring. Allen gesponsord door betrokken plaatselijke ondernemers, wat noemenswaardig is.

Met trots kan gemeld worden dat de veiling een ruime 10.000 euro heeft opgeleverd, waarna het bedrag door aanwezige ondernemers is aangevuld tot 17.500 euro. Een fantastisch bedrag, waarmee ’t Huis aan de Vecht weer een stapje dichter bij de uitbreiding van hun ‘bijna-thuis-huis’ komt.

Gedurende de avond kwamen de exclusieve gerechten in acht gangen voorbij en werd genoten van de gezelligheid en het opstijgen van de luchtballonnen. Met als kers op de taart de combinatie van het waterspektakel en het vuurwerk voor de deur. 

Al met al een zeer geslaagde avond, waarin RT79 Noord-Salland zich weer van de goede kant heeft laten zien door een service te bieden aan dit mooie lokale doel.

!
Afbeelding
Zomersmaak: viva España Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Eerste actie aanbouw nieuw gedeelte Hospice Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Regio ontvangt minister Harbers bij bezoek aan N36 Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Arne Slot voetbaldagen ‘knallend’ van start Video 17 uur geleden
Afbeelding
Saxenburgh Medisch Centrum zet VR-bril in bij gynaecologische ingrepen Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Start herhaalprik tegen corona Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Wolf in Movieskoop Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Flinke stortbui boven Hardenberg Hardenberg 17 aug, 19:49