Afbeelding

Fit&Fight organiseert kickboksgala in Hardenberg

ma 27 juni 2022 Hardenberg

Op zaterdag 2 juli wordt er in Hardenberg sinds lange tijd weer een kickboksgala gehouden. Het gala wordt georganiseerd door Martin Spoolder van Fit&Fight uit Hardenberg. Het gala wordt gehouden in sporthal De Kamp. Er staan ongeveer veertig kickbokspartijen op het programma. Vanuit het hele land hebben sportscholen zich aangemeld om mee te doen met dit gala.  

Om 11.00 uur worden alle deelnemers gewogen en is de medische keuring door de Fighting Doctor. Om 13.00 uur gaan de wedstrijden beginnen. Het eerste deel van het programma is voor de jeugd van 10 t/m 17 jaar, het tweede deel voor de volwassenen. Vanuit de gemeente Hardenberg zullen er behoorlijk wat vechters de ring betreden. Sportclubs uit Dedemsvaart, Slagharen en natuurlijk Hardenberg doen mee. Martin Spoolder is eigenaar van Fit&Fight Hardenberg en is vertegenwoordigd met acht vechters. De jongste deelnemer van Fit&Fight is 10 jaar en de oudste 32 jaar. De afgelopen maanden hebben zij zich keihard voorbereid op dit gala.  

Positieve verandering

Spoolder, die ook promoter is van het gala, organiseerde al eerder een kickboksgala, toen in voormalig discotheek ‘Crazy Horse’. Sinds die tijd is er volgens hem veel veranderd binnen kickboksend Nederland: “Voornamelijk in positieve zin! Zo is bijvoorbeeld de Vechtsport Autoriteit in het leven geroepen om toezicht te houden op de full-contact vechtsportsector. Om de sport voor zowel wedstrijdvechters als recreanten veiliger te maken hebben zij een aantal maatregelen doorgevoerd. Denk aan een keurmerk voor sportscholen, een digitaal vechtpaspoort en een licentiesysteem voor promoters en matchmakers”. Meer regels, maar juist daarom was het voor Spoolder nu de tijd om weer te beginnen met het organiseren van kickboksgala’s.

Kaarten

Wil je er zaterdagmiddag 2 juli bij zijn? Kaarten kosten 20 euro en zijn aan de deur te koop. Voor meer informatie, neem contact op met Martin Spoolder van Fit&Fight Hardenberg.

Afbeelding
Politie houdt fietsendieven aan in Mariënberg Hardenberg 24 minuten geleden
Afbeelding
Publiek geniet van ‘La douce France’ Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie in Meestershuus Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Korting op OV-jaarabonnementen Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 5 uur geleden
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Henk en Ali zestig jaar bij elkaar Hardenberg gisteren
Afbeelding
Ommer Bissingh Internationale Dag Ommen 11 aug, 12:08