Afbeelding

Vakantiepark De Kleine Belties investeert in een nieuw groepshuis met wellness faciliteiten

ma 27 juni 2022 Hardenberg

“Vakantiepark De Kleine Belties in Hardenberg heeft op zijn park een nieuwe groepswoning geopend. Het voormalig vakantiehuis van de Saxenburg groep (voormalige naam van het complex was Blije Hemert) werd een aantal jaren geleden aangekocht door de familie Hakkers die eigenaren zijn van Vakantiepark De Kleine Belties. De ligging was perfect van deze woning, het lag op de hoek van ons vakantiepark en wij konden daardoor ook perfect integreren binnen het huidige Vakantiepark”, aldus Sietse Hakkers.

Ellis Hakkers vertelt: “Wij zien dat families steeds vaker met elkaar er op uit trekken en om op die huidige trend in te spelen hebben wij ons nieuwe groepshuis Wellness De Vechte laten ontwikkelen. Speciaal aan deze groepswoning is dat elke slaapkamer (het complex telt 7 kamers) een eigen badkamer heeft. Zo heb je wel de gewenste privacy”.

Sietse Hakkers vult aan: “Buitengewoon aan het huis is dat je heerlijk kan relaxen in de sauna en buiten in de jacuzzi. Vanaf de wellnessvleugel kan je naar buiten om naar een beschut gedeelte te gaan waar de jacuzzi staat. Je hebt dus wel alle voordelen van ons Vakantiepark maar wel met het idee dat je je ergens anders begeeft in een ruimte met privacy”.

“Bouwen in de huidige tijd met schaarste aan bouwpersoneel en bouwmateriaal was nog een behoorlijke uitdaging voor de familie Hakkers. Wij hebben gewerkt met lokale bouwpartners. Met elkaar hebben wij de schouders eronder gezet om dit groepshuis tijdig af te hebben. Een intense periode die veel aandacht vroeg maar als je dan kijkt naar het resultaat was dit het allemaal waard. Wij zijn dankbaar dat wij dit mogen ontwikkelen en deze uitbreiding mogen toevoegen aan ons Vakantiepark”, vertelt Ellis Hakkers.

De naam De Vechte is heel bewust gekozen om een ode te geven aan de omgeving die zich kenmerkt door de Vecht. De Vechte is de naam waarmee de Vecht ooit begon. Vakantiepark De Kleine Belties hecht waarde aan de educatie van de omgeving om zo gasten een bijzonder stukje van Nederland te laten ontdekken.

Groepshuis Wellness De Vechte is vanaf vrijdag 1 juli geopend voor groepen.

!
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 12 minuten geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 33 minuten geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 39 minuten geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 41 minuten geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 43 minuten geleden
Afbeelding
Elvisdienst Coevorden 48 minuten geleden
Afbeelding
KBO-PCOB middag Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
jubileumconcert Dedemsvaart 1 uur geleden