Afbeelding

Dansteams Beatrix De Krim pakken prijzen in Winschoten

zo 26 juni 2022 Hardenberg

De dansteams van gym- en dansvereniging Beatrix klimmen na een onstuimige periode van covid weer naar boven. Met compleet nieuwe teams werd er, na ruim twee competitieloze jaren, eindelijk weer succes geboekt. Drie teams van Gym- en dansvereniging Beatrix beklommen zaterdag het podium in Winschoten.

In de categorie tot en met 8 jaar beet Double Decent het spits af voor De Krim. De mengelmoes van meiden wonend in De Krim en Slagharen liet een geweldig optreden zien. Met lovende woorden van de jury behaalde Double Decent een prachtige tweede plek.

Niet lang daarna was het de beurt aan Lavish, een groot en vooral hecht team van maar liefst twaalf danseressen in de categorie tot en met 10 jaar. De meiden gooiden een bak energie over de jury en het publiek. Dit pakte goed uit en leidde tot een mooie podiumplek.

Als laatst was het de beurt aan Straight on. Straight on heeft de afgelopen periode ontzettend hard gewerkt aan hun energielevel, effecten en formaties. Het harde werken wierp zijn vruchten af. Ook Straight on pakte, in een sterk deelnemersveld, een podiumplek.

Al met al een prachtige dag voor alle dansers van Beatrix bij de laatste wedstrijd van het seizoen. Alle teams kunnen vol vertrouwen het volgende seizoen tegemoet.

Afbeelding
Politie houdt fietsendieven aan in Mariënberg Hardenberg 5 minuten geleden
Afbeelding
Publiek geniet van ‘La douce France’ Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie in Meestershuus Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Korting op OV-jaarabonnementen Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 5 uur geleden
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Henk en Ali zestig jaar bij elkaar Hardenberg gisteren
Afbeelding
Ommer Bissingh Internationale Dag Ommen 11 aug, 12:08