Afbeelding

Twee bekers voor dansers Gv Gramsbergen

zo 26 juni 2022 Hardenberg

 Op zaterdag 25 juni stonden de laatste wedstrijden van het dansen op het programma dit maal in het mooie theater in Winschoten!

Voor het team B-You was dit de eerste wedstrijd ooit! De meiden waren wel zenuwachtig maar hadden er nog meer zin in! En met wat een resultaat. De meiden zijn op hun eerste wedstrijd derde geworden! Ontzettend knap, dit beloofd wat voor volgend jaar.

Daarna was het de beurt aan team Level Up! Net voor de wedstrijd hadden ze een ziektegeval maar daardoor lieten de meiden zich niet uit de wedstrijd slaan. Ontzettend trots op wat deze meiden deze wedstrijd hebben neergezet. Ze hebben echt ontzettend geknald. Uiteindelijk werd Level Up! zevende.

Aan het eind van de dag mocht B-Different laten zien wat ze konden. Ze hadden een super goede dans laten zien maar was het genoeg in deze zware categorie? Tot aan de top 3 bekend zou worden was het heel spannend. Tot hun verrassing mochten ze voor aan het podium gaan staan voor de top 3. Toen werd het toch wel heel spannend want ze werden maar niet genoemd. Tot hun grote verbazing mocht B-Different de grootste beker mee naar huis nemen. B-Different werd eerste in de 17+ categorie

Ontzettend trots kunnen de dansers van Gramsbergen terugkijken op hun laatste en voor sommige meiden dus ook hun eerste wedstrijd. Ze mogen nog een keer met z’n allen stralen tijdens de uitvoering van 2 juli.

Afbeelding
Afbeelding
Sjoeluitslagen Sios'83 Hardenberg 22 minuten geleden
Afbeelding
LEADER gaat vanaf 2 april weer open! Hardenberg 25 minuten geleden
Afbeelding
The Hackensaw Boys (USA) in de Gashouder Hardenberg 27 minuten geleden
Afbeelding
Natuurlijk Heidepark start crowdfunding Ommen 39 minuten geleden
Afbeelding
Genieten van de tuinen in Lemelerveld Ommen 53 minuten geleden