Afbeelding

Gratis pak melk bij Snijders Wachtum vanwege stikstofbeleid

ma 20 juni 2022 Hardenberg

Om de protestacties van de boerenorganisaties te steunen krijgt elke klant van 20 tot en met 25 juni bij het afrekenen in de winkel van Snijders Wachtum gratis een literpak melk met de opdruk ‘NL wees zuinig op onze boeren’. Dit om nogmaals te benadrukken hoe belangrijk de boeren zijn voor Nederland.

Op deze manier wil Snijders Wachtum aandacht vragen voor en steun bieden aan de boeren. Snijders Wachtum vindt het belangrijk om de verbinding tussen boeren en burgers te versterken om samen tot goede oplossingen te komen. Tevens rijden de vrachtauto’s van Snijders Wachtum de komende tijd rond met grote gele stickers met de opdruk: ‘NL wees zuinig op onze boeren’.

Zij-aan-zij met onze boeren

Op vrijdag 10 juni maakten Ministers Van der Wal en Staghouwer de ‘Startnotitie nationaal programma landelijk gebied’ en de ‘Perspectieven voor agrarische ondernemers’ tegelijkertijd bekend. Daarmee wordt onze prachtige, vooruitstrevende en wereldwijd erkende agrarische sector een enorme klap toegediend. Wij geloven in de traditie in Nederland om gezamenlijk, in overleg, naar oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen te zoeken. En als wij naar de plannen van het kabinet kijken, wordt hieraan voorbij gegaan. Daarom steunen wij als Snijders Wachtum – dealer van ForFarmers de protestacties van de boerenorganisaties tegen het stikstofbeleid.

Snijders Wachtum

Middendorp 4

7754 MB Wachtum

0524-551267

info@snijderswachtum.nl

www.snijderswachtum.nl

Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 6 uur geleden
Zo ziet de Aziatische hoornaar er uit .
'Jagen' op Aziatische hoornaar Hardenberg 6 uur geleden