Afbeelding

Henk en Marry 60-jaar samen

vr 1 juli 2022 Hardenberg

Woensdag 29 juni was het 60-jaar geleden dat Henk Gort en Marry Brink elkaar het ja woord gaven in het voormalige gemeentehuis van Heemse. Donderdag 30 juni bracht loco-burgemeester ten Kate namens de gemeente Hardenberg een felicitatiebezoek en bood hun een boeket bloemen aan. 

Henk Gort is geboren in 1938 in Kloosterhaar en Marry Brink zag het levenslicht in 1937 in Sibculo. Het paar leerde elkaar kennen op verenigingen en op de ijsbaan tijdens de strenge winter van 1956. Na ruim zes jaar verkering wed er getrouwd. 

Bij het aanvaarden van een nieuwe baan werd er verhuisd naar de Irenestraat in Hardenberg. Ze voelden zich snel thuis in Hardenberg en sloten zich aan bij verschillende verenigingen en clubs. Ook op kerkelijk gebied zijn ze altijd actief geweest. 

Het echtpaar heeft een zoon, dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen en genieten elke dag nog van de mooie en goede dingen.

Wekelijks is Marry te vinden bij Turn en Sport centrum Hardenberg en Henk gaat één keer per week naar het biljartclubje ‘de Grijzen’. Kortgeleden is hij gestopt met motor rijden waar hij veel plezier aan heeft beleefd 

!
Afbeelding
Zomersmaak: viva España Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Eerste actie aanbouw nieuw gedeelte Hospice Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Regio ontvangt minister Harbers bij bezoek aan N36 Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Arne Slot voetbaldagen ‘knallend’ van start Video 18 uur geleden
Afbeelding
Saxenburgh Medisch Centrum zet VR-bril in bij gynaecologische ingrepen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Start herhaalprik tegen corona Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Wolf in Movieskoop Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Flinke stortbui boven Hardenberg Hardenberg 17 aug, 19:49