Afbeelding

‘Verlaat Nieuwjaarsconcert’

za 28 mei 2022 Hardenberg

Op zaterdag 11 juni om 20.00 uur is er een concert met als titel “Verlaat Nieuwjaarsconcert’ met medewerking van Martin Mans in de W.H. Zwartehal, Grensweg 17 in Lemelerveld. 

Het thema: ‘Verlaat Nieuwjaarsconcert’ werd gekozen met een knipoog naar het concert dat op 8 januari kwam te vervallen in verband met de coronamaatregelen. Zaterdag 11 juni om 20.00 uur kunt u dan toch volop genieten van het orgelspel van de populaire organist Marin Mans. 

Martin Mans is Nederlands bekendste en veel gevraagde organist. Hij trekt jaarlijks een grote groep trouwe bezoekers. Humor, passie en inspirerende orgelmuziek staan garant voor een heerlijke muzikale avond. Al op zeer jonge leeftijd begon hij met orgelspelen en won hij diverse concoursen. Bekendheid geniet hij vooral om zijn improvisaties over geestelijke liederen. Hij werkte mee aan maar liefst meer dan 500 cd-opnamen en vele DVD’s. Een aantal van zijn cd’s is met platina en goud bekroond, een ongekend succes in de orgelwereld. Jaarlijks geeft hij zo’n 250 concerten, in binnen- en buitenland. Naast organist is Martin Mans ook componist en dirigent van vele koren. 

In 2010 ontving Martin Mans een koninklijke onderscheiding vanwege zijn muzikale en culturele verdiensten.

Op het programma staat o.a.: Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit (J.S. Bach), Raliders March (J. Willaims), Tussen jou en mij (M. Mans), The Sound of silence (P. Simon). Het volledige programma vindt u op onze website: www.huetink-royalmusic. U kunt reserveren via telefoonnummer 0572-371838 (Huetink) of mail E: adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt veertien euro incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. 

Afbeelding
Zomerbingo Ommen 9 uur geleden
Afbeelding
Gedicht Aaltje Kraak voor Historische Vereniging Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Dion Thriathlon een groot succes Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Automobilist tikt fietsster met spiegel aan in groepje fietsers bij Gramsbergen Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Sallandruiters vieren jubileum Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie “rondom de Reest” Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Oud legermateriaal doet Ommen aan Video 14 uur geleden
Afbeelding
Priet Proat Bas Kamst Hardenberg 20 uur geleden