Afbeelding

Maak met uw idee kans op 5.000 euro

do 26 mei 2022 Hardenberg

Initiatieven of ideeën die een bijdrage leveren aan een sterke vrijetijdseconomie in de regio Hardenberg komen in aanmerking voor de stimuleringsregeling van platform Gastvrij Hardenberg. De beste initiatieven of ideeën ontvangen een financiële ondersteuning van maximaal 5.000 euro.

De stimuleringsprijs van het platform Gastvrij Hardenberg wordt opnieuw opengesteld. Aanvragen kan tot en met maandag 6 juni. U kunt uw plan of idee per e-mail sturen naar gastvrijhardenberg@hardenberg.nl. Stuur bij uw aanvraag de volgende informatie mee: een duidelijke omschrijving van het project; een begroting en rekeningnummer; een toelichting hoe en waaruit uw eigen financiële bijdrage aan het project is vormgegeven.

Voorwaarden

Er zijn ook een aantal voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld dat het idee wordt ingediend door een rechtspersoon, waarbij minimaal met twee partijen binnen de vrijetijdssector wordt samengewerkt en dat de uitvoering bijdraag aan de uitgangspunten van de lange termijn agenda ‘Gastvrij Hardenberg’. Alle voorwaarden zijn te lezen op www.hardenberg.nl/stimuleringsregeling.

Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 26 minuten geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 5 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 11 uur geleden