Afbeelding

Maak met uw idee kans op 5.000 euro

do 26 mei 2022 Hardenberg

Initiatieven of ideeën die een bijdrage leveren aan een sterke vrijetijdseconomie in de regio Hardenberg komen in aanmerking voor de stimuleringsregeling van platform Gastvrij Hardenberg. De beste initiatieven of ideeën ontvangen een financiële ondersteuning van maximaal 5.000 euro.

De stimuleringsprijs van het platform Gastvrij Hardenberg wordt opnieuw opengesteld. Aanvragen kan tot en met maandag 6 juni. U kunt uw plan of idee per e-mail sturen naar gastvrijhardenberg@hardenberg.nl. Stuur bij uw aanvraag de volgende informatie mee: een duidelijke omschrijving van het project; een begroting en rekeningnummer; een toelichting hoe en waaruit uw eigen financiële bijdrage aan het project is vormgegeven.

Voorwaarden

Er zijn ook een aantal voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld dat het idee wordt ingediend door een rechtspersoon, waarbij minimaal met twee partijen binnen de vrijetijdssector wordt samengewerkt en dat de uitvoering bijdraag aan de uitgangspunten van de lange termijn agenda ‘Gastvrij Hardenberg’. Alle voorwaarden zijn te lezen op www.hardenberg.nl/stimuleringsregeling.

Afbeelding
Zomerbingo Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Gedicht Aaltje Kraak voor Historische Vereniging Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Dion Thriathlon een groot succes Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Automobilist tikt fietsster met spiegel aan in groepje fietsers bij Gramsbergen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Sallandruiters vieren jubileum Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie “rondom de Reest” Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Oud legermateriaal doet Ommen aan Video 16 uur geleden
Afbeelding
Priet Proat Bas Kamst Hardenberg 22 uur geleden