Afbeelding

Noos houdt radiobingo

wo 25 mei 2022 Hardenberg

Omroep NOOS houdt op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, vanaf 20.00 uur, haar maandelijkse radiobingo met Ineke en Tineke. In verband met Hemelvaartsdag zullen diverse verkooppunten gesloten zijn. “Haal dus op tijd uw bingokaarten in huis,” luidt het advies. 

“Wij spelen op Hemelvaartsdag vier rondes, waarmee allemaal prijzen zijn te winnen om een gezellig dagje uit te kunnen. We mogen kaarten weggeven voor foodtruckfestival Hapjes Dag in Dedemsvaart en vrijkaartjes voor Attractiepark Slagharen. Deze keer doen we er zelfs “zakgeld” bij, zodat de winnaar ook nog iets lekkers kan kopen. Het gaat ons uiteraard vooral om de gezelligheid. Ook hebben we weer net als de vorige keren een leuke ‘spraakmaker’, een liedje met een bijzondere of grappige tekst,” aldus de makers. 

Alle informatie over de radiobingo, zoals de adressen waar de kaarten te koop zijn, zijn te vinden op de website van omroep NOOS, via de kabelkrant en/of Facebook 

NOOS FM is te beluisteren via de kabelkrant of via internet. De beste manier om te luisteren is en blijft via de radio. In de ether is dat op 107.2 FM. De volgende bingo is op donderdag 30 juni.

Afbeelding
Veilig online met de Regiobank Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 16 uur geleden