Afbeelding
Leuninge - Spin, G.J. (Greetje)

Voeding staat centraal bij voorlichting stomadrager

wo 25 mei 2022 Hardenberg

Hoe ga je om met voeding, als je drager van een stoma bent? Op woensdag 8 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseren de stomaverpleegkundigen van Saxenburgh een koffieochtend voor stomadragers, partners en belangstellenden. Zij doen dit in samenwerking met de Nederlandse Stomavereniging en deskundigen van de leverancier van stomahulpmiddelen. De bijeenkomst vindt plaats in het Vechtgenotenhuis in Ommen, Beerzerweg 5d. Deelname is gratis.

Het thema voeding staat centraal. De leverancier verzorgt een presentatie en de Nederlandse Stomaverenging vertelt over wat de vereniging voor stomadragers kan betekenen. De stomaverpleegkundigen van Saxenburgh geven adviezen en beantwoorden alle stoma-inhoudelijke vragen.

Het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden. Daarnaast is de koffieochtend vooral ook een gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten in een ongedwongen sfeer.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan tot 6 juni via info.convatec@convatec.com (onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer) of via het gratis telefoonnummer 0800-022 44 44.

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 12 uur geleden