Afbeelding

Voorjaarsconcert Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’

zo 22 mei 2022 Hardenberg

Op vrijdag 27 mei geeft het Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’ uit Mariënberg een voorjaarsconcert in de Oosterkerk te Bergentheim (Kanaalweg-Oost 59). Het concert begint om 20.00 uur.

Het Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’ is in 2005 opgericht en staat al bijna tien jaar onder enthousiaste leiding van dirigent Wilmer Plaggenmars. Elke donderdagavond repeteert het koor in het kerkgebouw ‘de Ark’ in Mariënberg. Het repertoire bestaat voornamelijk uit psalmen en geestelijk liederen. Naast het geven van concerten verzorgt het koor ook optredens in verpleeg- en verzorgingstehuizen.

De afgelopen jaren was het helaas niet mogelijk om concerten te geven, maar nu het weer kan, is er intensief gerepeteerd en alles-op-alles gezet om op vrijdag 27 mei iedere luisteraar een mooie avond te bezorgen. Alles met begeleiding op het orgel door Herman Boerman. Wilt u genieten van een avond zang, muziek en samenzang? Dan bent u van harte welkom op dit concert.  De toegang is vijf euro per persoon, ook zijn er gezinskaarten voor 12,50 euro. 

Afbeelding
Zomerbingo Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Gedicht Aaltje Kraak voor Historische Vereniging Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Dion Thriathlon een groot succes Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Automobilist tikt fietsster met spiegel aan in groepje fietsers bij Gramsbergen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Sallandruiters vieren jubileum Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie “rondom de Reest” Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Oud legermateriaal doet Ommen aan Video 16 uur geleden
Afbeelding
Priet Proat Bas Kamst Hardenberg 22 uur geleden