Afbeelding

Voorjaarsconcert Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’

zo 22 mei 2022 Hardenberg

Op vrijdag 27 mei geeft het Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’ uit Mariënberg een voorjaarsconcert in de Oosterkerk te Bergentheim (Kanaalweg-Oost 59). Het concert begint om 20.00 uur.

Het Gereformeerd Mannenkoor ‘Looft de Heer’ is in 2005 opgericht en staat al bijna tien jaar onder enthousiaste leiding van dirigent Wilmer Plaggenmars. Elke donderdagavond repeteert het koor in het kerkgebouw ‘de Ark’ in Mariënberg. Het repertoire bestaat voornamelijk uit psalmen en geestelijk liederen. Naast het geven van concerten verzorgt het koor ook optredens in verpleeg- en verzorgingstehuizen.

De afgelopen jaren was het helaas niet mogelijk om concerten te geven, maar nu het weer kan, is er intensief gerepeteerd en alles-op-alles gezet om op vrijdag 27 mei iedere luisteraar een mooie avond te bezorgen. Alles met begeleiding op het orgel door Herman Boerman. Wilt u genieten van een avond zang, muziek en samenzang? Dan bent u van harte welkom op dit concert.  De toegang is vijf euro per persoon, ook zijn er gezinskaarten voor 12,50 euro. 

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 11 uur geleden