Afbeelding

Oldtimerdag in De Krim

ma 16 mei 2022 Hardenberg

Op het evenemententerrein aan de Beukenlaan 1 in de Krim wordt op zaterdag 28 mei voor de vijfde keer een Historische Oldtimerdag gehouden.Tractoren, auto’s, motorfietsen, vrachtwagens enzovoorts zijn er te zien van eigenaren uit alle windstreken, waaronder een Brabander met speciale oldtimers tractoren. Verder wordt de dag omlijst met een markt. Ook is er een horecaplein, waar bezoekers en deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje. 

Rond het middaguur maken ruim zeventig leden van oldtimerclub ‘t Oale Kreng uit Vroomshoop hun opwachting in De Krim. Na de middag treedt het Piratenkoor ‘De Stormvogels’ uit Emmen in de grote feesttent op het Evenemententerrein op. 

Voor jonge kinderen is er onder meer een springkussen en zandbak. Iedereen van 8+ kan zich uitleven op een tractorstormbaan van 17.5 meter lang. Bij een timmertafel staan timmermannen klaar en ligt er gereedschap om iedereen wie dat wil te helpen met het timmeren van vogelhuisjes timmeren.  De kosten voor één vogelhuisje zijn 2 euro, inclusief een glaasje ranja en een zakje chips.

Naast al deze activiteiten wordt tijdens de Oldtimerdag ook een gazonmaaierslep gehouden. Voor de winnaars daarvan zijn er mooie prijzen beschikbaar. Deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden via opgeven@oldtimerdagdekrim.nl

Wie nog met zijn/haar oldtimer naar de evenementendag wil komen, kan zich nog opgeven via oldtimerdagdekrim.nl 

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 18 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 19 uur geleden