Afbeelding
Gert Stegeman

Reünie School met de Bijbel

zo 15 mei 2022 Hardenberg

Heel bijzonder is het dat de leerkracht en de leerlingen van de School met de Bijbel uit Hardenberg (ook wel de Roosjen School genoemd) voor de vijfde keer bij elkaar komen voor een gezellig samen zijn.

In 2021 kwamen een aantal oud leerlingen bij elkaar en werd overlegt of er niet nog eens een reünie kon worden gehouden, de koe werd bij de horens gevat en een 6 tal leerlingen Ria Bosscher / Ria Koop / Tineke Breukelman / Joke Borneman (tevens de Gastvrouw) / Wim Leusink / Arend Zweers / Jan de weerd hebben samen alle leerlingen aangeschreven en gevraagd of er animo was voor een vervolg reünie, iedereen die ze hebben benadert was enthousiast en wilde graag komen.

Helaas zijn drie leerlingen inmiddels overleden en waren een aantal ongewild verhinderd maar desondanks kwamen er toch iets meer dan dertig oud leerlingen (destijds 43 leerlingen) op de reünie en werd er over en weer gezellig bijgepraat en gekeken hoe iedereen veranderd is door de jaren.

De Meester de heer Pieter Roosjen en zijn Vrouw Jannie genoten van de bijeenkomst en het weerzien van de groep en hopen op nog meer vervolg reünies. Het prachtige weer en de schitterende locatie maakte het totaal compleet en voor herhaling vatbaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Zomerbingo Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Gedicht Aaltje Kraak voor Historische Vereniging Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Dion Thriathlon een groot succes Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Automobilist tikt fietsster met spiegel aan in groepje fietsers bij Gramsbergen Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Sallandruiters vieren jubileum Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie “rondom de Reest” Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Oud legermateriaal doet Ommen aan Video 14 uur geleden
Afbeelding
Priet Proat Bas Kamst Hardenberg 19 uur geleden