Afbeelding

VivFit opent tweede locatie

wo 11 mei 2022 Hardenberg

VivFit is sinds 2 mei verhuisd met de afdeling Vacuüm cabines naar een centraal gelegen en prachtige locatie in het centrum van Hardenberg.

Vanwege de grote belangstelling was uitbreiding niet meer tegen te houden. Op deze nieuwe locatie kun je terecht voor verbetering van je conditie en dit zal je helpen naar een strakker figuur. Door te steppen of te lopen met vacuümdruk en ‘infrarood’ warmte wordt dit in een relatief korte tijd gerealiseerd. De doorbloeding wordt verbeterd. Hierdoor zal cellulitis verminderen en je huid zacht en strakker aanvoelen.

Wil je meer informatie of een proefles boeken? Zie www.VivFit.nl of kom gezellig binnenwandelen bij de Lage Gaardenstraat 98 te Hardenberg. Verantwoordelijke voor deze divisie is onder anderen Marion. Zij zal antwoord geven op al je vragen.

Op de andere locatie kun je onder meer terecht voor personal training en voedingsadvies. Bij de personal training wordt er vooral gelet op goede houding en gericht getraind op de resultaten die jezelf aangeeft. De trainingen worden gegeven door Vivian en Corien.

Op maandag en donderdag vinden er work-out trainingen in groepsverband plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Maandag in Gramsbergen en donderdag in Hoogenweg. Vivfit coaching is vooral gericht op vrouwen. We heten je graag van harte welkom!

Afbeelding
!
Afbeelding
Vrouwen van Nu bijeen Hardenberg 9 minuten geleden
Afbeelding
Raadspagina week 40 Hardenberg 39 minuten geleden
Afbeelding
Kijk op Hardenberg week 40 Hardenberg 41 minuten geleden
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 2 uur geleden