Afbeelding

VivFit opent tweede locatie

wo 11 mei 2022 Hardenberg

VivFit is sinds 2 mei verhuisd met de afdeling Vacuüm cabines naar een centraal gelegen en prachtige locatie in het centrum van Hardenberg.

Vanwege de grote belangstelling was uitbreiding niet meer tegen te houden. Op deze nieuwe locatie kun je terecht voor verbetering van je conditie en dit zal je helpen naar een strakker figuur. Door te steppen of te lopen met vacuümdruk en ‘infrarood’ warmte wordt dit in een relatief korte tijd gerealiseerd. De doorbloeding wordt verbeterd. Hierdoor zal cellulitis verminderen en je huid zacht en strakker aanvoelen.

Wil je meer informatie of een proefles boeken? Zie www.VivFit.nl of kom gezellig binnenwandelen bij de Lage Gaardenstraat 98 te Hardenberg. Verantwoordelijke voor deze divisie is onder anderen Marion. Zij zal antwoord geven op al je vragen.

Op de andere locatie kun je onder meer terecht voor personal training en voedingsadvies. Bij de personal training wordt er vooral gelet op goede houding en gericht getraind op de resultaten die jezelf aangeeft. De trainingen worden gegeven door Vivian en Corien.

Op maandag en donderdag vinden er work-out trainingen in groepsverband plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Maandag in Gramsbergen en donderdag in Hoogenweg. Vivfit coaching is vooral gericht op vrouwen. We heten je graag van harte welkom!

Afbeelding
Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 5 uur geleden