Afbeelding

Vechtdal tweewielers opent haar deuren aan de Bruchterweg 21 in Hardenberg

za 7 mei 2022 Hardenberg

Vechtdal tweewielers, een droom wordt werkelijkheid voor Michel Schipper (33) en Joost Brink (28). In het voormalige winkelpand van Vasse koken & kado’s aan de Bruchterweg opent Vechtdal tweewielers haar deuren.

De jonge heren Michel en Joost, al eerder collega`s van elkaar in de fietsenbranche voegen hun kennis en kunde samen en starten een winkel met o.a. de verkoop van elektrische- stads- gebruikte- en kinderfietsen. Voor de sportievelingen is er een ruime afdeling met mountainbikes en racefietsen.

De winkel zal tevens ingericht worden met een open werkplaats waar u terecht kunt voor al uw onderhoud en reparatie aan diversen soorten fietsen, driewielers en aangepaste fietsen. Ook adviseren wij u graag bij de koop van een geschikte fiets onder het genot van een lekker kopje koffie. “We zijn betrouwbaar, eerlijk, oprecht en secuur en willen het beste voor onze klanten.” “Afspraak is afspraak dat is ons motto!”

Op dit moment wordt er nog flink verbouwd aan het pand naast de Intertoys. “We doen er alles aan om een fijne en mooie winkel te realiseren waar iedereen gemakkelijk binnen kan stappen voor onderhoud, verkoop, vragen of advies”.

Vanaf half Mei openen wij onze deuren en medio Juni (definitieve datum volgt) zal de winkel feestelijk en officieel worden geopend met een hapje en een drankje. We hopen u graag een keer te zien en helpen u graag bij de aankoop of reparatie van uw fiets.

!
Afbeelding
Vrouwen van Nu bijeen Hardenberg 9 minuten geleden
Afbeelding
Raadspagina week 40 Hardenberg 39 minuten geleden
Afbeelding
Kijk op Hardenberg week 40 Hardenberg 41 minuten geleden
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 2 uur geleden