Afbeelding

Winst en verlies voor Fit & Fight Hardenberg

ma 2 mei 2022 Hardenberg

Zaterdag 30 april gingen drie jeugdvechters van Fit & Fight Hardenberg voor het eerst de ring in. Zij deden dat in Burgum, friesland. Ilse Kuilder (10) Tom Kuilder (12) en Alex Timmerman (16) vochten een kickbokspartij met hoofd en beenbeschermers. 

De  jeugdige kickboksers waren zeer gemotiveerd om te winnen en deden hun uiterste best in de ring. Helaas werden er meer punten gescoord door de tegenstanders en lukte het ze niet de winst te pakken. Volgende keer beter!

Na de partijen in Friesland ging het team direct door naar Ter Apel waar ook een kickboksevenement plaatsvond. Voor Fit& Fight Hardenberg zou Chantal Span (32) haar eerste partij kickboksen. De uit Gramsbergen afkomstige kickbokster liet er geen gras over groeien, en ging er vol in. Deze vechtlust resulteerde winst door opgave van de tegenstandster in de tweede ronde.  

In het kickboksen traint men vaak lange tijd, soms zelfs jaren, voor er een eerste wedstrijd wordt gevochten. Hierdoor zijn de emoties bij winst en verlies vaak groot. Maar beiden horen bij sport

Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 8 uur geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 16 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 17 uur geleden