Afbeelding

Paasshow Kloosterhaar/Sibculo terug

wo 13 april 2022 Hardenberg

Eindelijk is het weer mogelijk de altijd succesvolle “Twentse auto- & fietsshow” georganiseerd door Noppers Aangenaam Fietsen en Vakgarage Bakker terug op de agenda te zetten. Waar vroeger het evenement geheel op het terrein van Bakker plaatsvond, zullen beide ondernemers u nu ieder op hun eigen locatie ontvangen. Bij Bakker, al sinds jaar en dag te vinden op Kloosterstraat 11 in Sibculo, zal de showroom weer vol staan met de nieuwste modellen en het terrein weer afgeladen zijn met een ruime keuze betaalbare occasions. Ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte brommobiel bent u bij officiële AIXAM dealer Bakker op het juiste adres. 

Noppers Aangenaam Fietsen is inmiddels alweer ruim een jaar gehuisvest op Dorpsstraat 54 in Kloosterhaar (voormalig pand Van Braam Mode). Aangezien er destijds geen mogelijkheid was voor een grootse opening, wil het team van Noppers Aangenaam Fietsen de paasshow graag combineren met een open huis. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe pand te komen bezichtigen. De winkelruimte met het grote assortiment fietsen, kleding, accessoires, enz., de ruime werkplaats, het magazijn en de buitenruimte met occasions in vele soorten en maten. Ook staat hier tijdens deze dagen een springkussen voor de kids. Niet alleen de winkel puilt uit van de mooiste E-bikes, MTB’s, stadsfietsen, kinderfietsen, enz., maar ook de voorraadhallen zijn tot de nok toe gevuld met nieuwe fietsen, zodat er altijd wel een geschikte fiets uit voorraad leverbaar is. Zo is er al een kwalitatief goede nieuwe E-bike vanaf 1249,- Euro. 

Om de drukte te spreiden duurt de paasshow maar liefst 3 dagen. Goede vrijdag 15 april, zaterdag 16 en 2e paasdag 18 april bent u op beide locaties vanaf 10.00 uur van harte welkom.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 5 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 6 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 6 uur geleden