Afbeelding

Zuivelhoeve nieuw in Winkelstad Hardenberg

di 15 februari 2022 Hardenberg

De Zuivelhoeve opende maandag 14 februari officieel haar deuren. De franchisenemers Guido en Dorien Lubbers deelden zaterdag als openingsactie al allerlei lekkernijen uit, maar openden op Valentijnsdag geheel de deuren. De nieuwe vestiging is te vinden aan de Voorstraat nummer 6.

Waan je in de ontspanningssfeer door de ruime & stijlvolle opzet van de winkel. Er is een groots kaasschap waar je altijd een lekkere kaas kan vinden. Ook andere lekkernijen zoals vers gebrande noten, unieke vleeswaren en overheerlijke tapas. Maar ook vind je er diverse bijpassende wijnen en bieren, mooie cadeaupakketten en op den duur nog meer lokale producten, want ze hechten veel waarde aan lokale samenwerkingen. Op de website zie je een mooi overzicht van alle mogelijkheden, maar neem vooral een kijkje in de nieuwe winkel en proef (letterlijk) de sfeer en de producten.

Guido en Dorien Lubbers wonen in Westerhaar en hebben veel energie gestoken om het pand helemaal te verbouwen en de look en feel te geven die bij de Zuivelhoeve past. De Zuivelhoeve is een franchiseorganisatie met ruim 70 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Alle winkels bevinden zich op toplocaties, ingericht in dezelfde herkenbare huisstijl. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen. De Zuivelhoeve in Hardenberg is zeker een bezoekje waard.

Afbeelding
Op reis door Namibiƫ Ommen 3 minuten geleden
Afbeelding
christmas carol concert sallands bachkoor Ommen Ingezonden 55 minuten geleden
Afbeelding
Buiten slapen als dakloze voor het goede doel Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Kerstpakketten waarmee u uw waardering duidelijk laat blijken advertorial 4 uur geleden
Afbeelding
'Meer muziek in Hardenberg' feestelijk afgetrapt Hardenberg 4 uur geleden