Afbeelding

Zondags genieten in de Barn

vr 28 januari 2022 Hardenberg

Avontuurlijk koken in de buitenlucht, daar staat De Uitdaging al jaren om bekend. Dit jaar is daar iets nieuws bijgekomen: zondags genieten in de Barn. Dit stoere en stijlvolle onderkomen in Ebbenbroek geeft Dick, Hanneke en Pascal Altena de mogelijkheid om ook op hun eigen plek liefhebbers van hun kookkunsten te ontvangen.

Goed eten, een ongedwongen sfeer en de liefde voor puur natuur blijven vaste ingrediënten, ook in de Barn. Elke zondag opent de kapschuur vol comfort en smaak zijn glazen deuren voor iedereen die zin heeft in een gemoedelijk avondje uit.

Mensen kennis laten maken met natuurproducten en de pure smaken naar voren halen; dat is de basis van het werk van De Uitdaging. Het resultaat is puur en kwalitatief goed eten in een bourgondische en vooral no-nonsense setting. Comfortabel genieten dus, maar wel met een link naar back tot basic. “We doen het graag anders. We zijn een familiebedrijf met een ruw randje. Je vindt bij ons geen pracht en praal, maar gemütlichkeit”.

Het nieuwe concept geeft ook kleine gezelschappen de kans om te genieten van De Uitdaging. Omdat iedereen voor hetzelfde komt, zal er in de Barn al snel een gevoel van saamhorigheid ontstaan. Een menukaart ga je er niet vinden. “We gaan werken met afwisselende thema’s. Te denken valt aan Oma’s Keuken, Vegetarisch of Hardenbergse Specialiteiten. Iedereen die het wil, kan genieten van puur en lekker eten in de stijl die mensen van ons gewend zijn”. Gasten die gereserveerd hebben, kunnen tussen 17.00 en 21.00 uur aanschuiven. Het gevarieerde buffet is gevuld met heerlijke pure gerechten. Tussendoor word je verrast door de smaakvolle specialiteiten die de koks uitserveren aan tafel. “Dat is wie we zijn en waar we goed in zijn”.

Op de andere dagen van de week is de Barn beschikbaar voor groepen die iets te vieren hebben en een sfeervolle ambiance willen combineren met goed en puur eten. Reserveren voor een avondje gemütlichkeit kan op 0523-231791.

Afbeelding
Orchideeën en wilde flora van het Springendal Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Lever uw afgedankte fietsaccu in Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Middelbare scholieren minder gelukkig dan voor coronacrisis Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Dien uw ideeën voor een leefbare omgeving in en win een prijs Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Juni 2022: belangrijke maand voor actief HCM Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Maak met uw idee kans op 5.000 euro Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Inkoopactie: laatste week om in te schrijven! Hardenberg 23 uur geleden
Afbeelding
Vechtstromen wil meer diversiteit in bestuur Hardenberg 25 mei, 16:00