Afbeelding

Gouden Zoover Award voor familiecamping De Belten!

ma 17 januari 2022 Hardenberg

2021 was een mooi jaar voor het team van familiecamping De Belten. Op donderdag 13 januari zijn de jaarlijkse Zoover Awards bekendgemaakt. Een belangrijke en waardevolle prijs voor ondernemers in de vrijetijdssector.

Het afgelopen jaar hebben vakantiegangers op de website van Zoover massaal reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij alle campings en vakantieparken. Om in aanmerking te komen voor een gouden award moet je gemiddeld een 9 of hoger scoren. Het is voor familiecamping De Belten de vijfde gouden award in 7,5 jaar. Een heel mooie prestatie!

“Wat gaaf! We zijn enorm trots op de reviews van onze gasten. Een 5e Gouden Zoover award was een droom! Vorige maand werden we verrast door de ANWB en reikten ze de vijfde ster uit. Zoover en de ANWB zijn belangrijke spelers in ‘onze’ branche dus we zien het als een groot compliment”, aldus Rick en Cyvon Janssen van familiecamping De Belten.

Seizoen 2022 staat voor de deur en het team van De Belten heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. De komende maanden zetten ze de puntjes op de I en dan zijn ze klaar om alle gasten te verwelkomen en een welverdiende vakantie te geven.

created by dji camera
Afbeelding
Zomerbingo Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Gedicht Aaltje Kraak voor Historische Vereniging Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Dion Thriathlon een groot succes Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Automobilist tikt fietsster met spiegel aan in groepje fietsers bij Gramsbergen Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Sallandruiters vieren jubileum Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie “rondom de Reest” Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Oud legermateriaal doet Ommen aan Video 13 uur geleden
Afbeelding
Priet Proat Bas Kamst Hardenberg 19 uur geleden