Afbeelding

De Kleine Wolf Camping van het Jaar

ma 17 januari 2022 Hardenberg

Camping De Kleine Wolf in Stegeren is op woensdag 12 januari door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 mocht De Kleine Wolf deze prijs ook al in ontvangst nemen.

Bij de jaarlijkse Camping van het jaar verkiezing van de ANWB kunnen kampeerders zelf hun stem uitbrengen op hun favoriete camping. Bijna 26.000 kampeerders hebben hun stem uitgebracht en hebben onderdelen als animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs-kwaliteitverhouding, sanitair, service, speel- en sportactiviteiten en zwemmen beoordeeld. De Kleine Wolf scoort het hoogst van alle campings en mag zich daarom de fijnste gezinscamping van Nederland noemen.

Anne-Sophie en Peter Kamphuis van Camping De Kleine Wolf zijn enorm trots en vereerd dat hun camping heeft gewonnen. “Wij blijven investeren in de wensen van de gasten, dat is echt onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. Trends en ontwikkelingen houden we nauwlettend in de gaten, maar we blijven vooral dicht bij onszelf. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van je kinderen en de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek”.

Blijven investeren

Op dit moment wordt er volop geïnvesteerd om te kunnen blijven voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige gast. De asfalt PumpTrackbaan is hier een voorbeeld van. Ook worden er duurzame zeecontainers omgebouwd en ingericht als luxe privé badkamers waar men kan douchen met uitzicht op de sterrenhemel. Verder komt er een nieuwe visvijver, grote kampeerplaatsen aan het water, een bootcamp park en wordt er middenin de speelvijver een expeditie-eiland gecreëerd waar men naartoe kan survivallen.

De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een 5-sterrencamping gelegen in het Overijsselse Vechtdal gericht op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. De Kleine Wolf beschikt over toeristische kampeerplaatsen, verhuuraccommodaties en faciliteiten als een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een indoor speelparadijs, een theater met animatie, een pumptrackbaan en een zwem- en visvijver.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Orchideeën en wilde flora van het Springendal Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Lever uw afgedankte fietsaccu in Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Middelbare scholieren minder gelukkig dan voor coronacrisis Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Dien uw ideeën voor een leefbare omgeving in en win een prijs Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Juni 2022: belangrijke maand voor actief HCM Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Maak met uw idee kans op 5.000 euro Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Inkoopactie: laatste week om in te schrijven! Hardenberg 23 uur geleden
Afbeelding
Vechtstromen wil meer diversiteit in bestuur Hardenberg 25 mei, 16:00