Afbeelding

Fietsverkoop Boa Handhaving Hardenberg

vr 7 mei 2021 Hardenberg

Op zaterdag 22 mei is er een fietsverkoop bij de Oude Gemeentewerf in Dedemsvaart, ingang Langewijk 116 (ter hoogte van kinderboerderij DeKibo).

Van 12.00 tot 13.00 uur is de verkoop uitsluitend voor inwoners van de gemeente Hardenberg die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets. Op vertoon van deze aangifte én een geldig legitimatiebewijs kunnen zij na controle hun eigen fiets meenemen of één fiets kopen.

Tussen 13.00 en 16.00 uur is er voor alle inwoners van de gemeente Hardenberg de mogelijkheid om van de fietsen die nog niet verkocht zijn, een exemplaar te kopen. De fietsverkoop betreft fietsen die langer dan drie maanden bij de gemeentewerf opgeslagen zijn en de rechtmatige eigenaar van deze fietsen is niet gevonden. De fietsen zijn onderverdeeld in prijscategorieën van vijf tot vijftig euro. Als er fietsen van betere kwaliteit beschikbaar zijn, kan de prijs hoger liggen. De fietsen kunnen alleen contant betaald worden (geen pin aanwezig).

In verband met de Covid-maatregelen wordt er gewerkt met een tijdslot van een half uur voor een maximaal aantal personen. U kunt zich telefonisch of via de mail aanmelden voor een bepaalde tijd. Meer informatie over de fietsverkoop en aanmelden kan bij BOA Handhaving Hardenberg: 088-9654308, of per e-mail boa@hardenberg.nl.

Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 46 minuten geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 18 uur geleden