Afbeelding

Kerst in Theater Hofpoort @De Fabriek!

vr 16 december 2022 Coevorden

In deze donkere en koude decembermaand brengt Theater Hofpoort in Coevorden wat licht en warmte in samenwerking met meerdere lokale partijen. Zo wordt op zondag 18 december, naast de reguliere voorstelling van André het Astronautje, die om 14.00 uur begint, om 11.00 uur een extra voorstelling in het Oekraïns gehouden. Deze speciale voorstelling wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Rudie Zwols Fonds en in samenwerking met de gemeente Coevorden die hiervoor de Oekraïense kinderen in de opvanglocaties binnen de gemeente heeft uitgenodigd. Theater Hofpoort stelt tevens vrijkaarten ter beschikking voor de voorstelling van 14.00 uur aan kinderen, die normaal gesproken niet naar het theater kunnen gaan. Zij doet dit samen HomeStart Coevorden. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen en heeft u hierover geen bericht gehad? Neem dan contact op met Wilma Luiken via w.luiken@icare.nl..

A bright starry night

Op kerstavond, zaterdag 24 december, krijgt de voorstelling van SYA ‘A bright starry night’ een iets andere invulling. Samen met Coevorden Co-Helpers nodigt het theater iedereen uit om hierbij gratis aanwezig te zijn. Er zijn honderd stoelen beschikbaar. Deze kerstavond staat in het teken van ontmoeting, samenzijn en is bedoeld voor iedereen die wel wat licht kan gebruiken: mensen die het verdienen, mensen die wel een verzetje kunnen gebruiken, mensen die eenzaam zijn en zo zijn er nog wel veel meer redenen te bedenken om erheen te gaat of iemand mee te nemen op de vooravond van de kerstdagen. De gratis kaarten zijn te bestellen via www.theaterhofpoort.nl.

Mensen die al in het bezit waren van kaarten hebben inmiddels bericht gehad met alle informatie en zij krijgen hun geld retour.

Op kerstavond wordt van 19.00 tot 20.00 uur een extra lange inloop gehouden met ruimte voor ontmoeting. Het trio Concordia uit Zwolle speelt akoestische muziek. Daarnaast is er thee/koffie en glühwein met knieperties, die ter plekke gebakken worden door de Vrouwen van Nu Coevorden. Aansluitend treedt SYA op tot 21.30 uur en ontvangt iedereen bij vertrek een kleine attentie. Voor meer informatie of vragen naar aanleiding van dit bericht kan men contact opnemen met Theater Hofpoort: Saskia Kluwen saskia@theaterhofpoort.nl / 06 – 30929192 of Coevorden Co-Helpers: Simone Kempees coevordencohelpers@gmail.

Afbeelding
LEADER gaat vanaf 2 april weer open! Hardenberg 35 minuten geleden
Afbeelding
The Hackensaw Boys (USA) in de Gashouder Hardenberg 37 minuten geleden
Afbeelding
Natuurlijk Heidepark start crowdfunding Ommen 49 minuten geleden
Afbeelding
Genieten van de tuinen in Lemelerveld Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Motorrijder verongelukt op de Twenteweg (N343) in Hardenberg Hardenberg 1 uur geleden