Afbeelding
GIJS SPIERINGS

Een onvergetelijke woonbeleving in 10.000 m2 showroom

di 11 oktober 2022 Coevorden

STEENWIJKSMOER – Dit jaar weer, als vanouds, een uitbundig feest voor de zintuigen: OOGST Woonmanifestatie. Deze 40ste editie van de jaarlijkse woonmanifestatie weer een spraakmakend evenement zijn. Haverkort creëert elk jaar een ontmoetingsplek voor liefhebbers én makers van design en lifestyle, die ook dit jaar de moeite van uw bezoek zeker waard zal zijn. Bewonder oogstrelende ontwerpen en proef verschillende stijlen en sferen. Bekijk primeurs en snuffel nieuwsgierig aan de laatste trends en bijzondere noviteiten. “Onze gasten worden verleid door wel héél aantrekkelijke OOGST-aanbiedingen op alle afdelingen, die het gemakkelijker maken het interieur naar een hoger niveau te tillen. We pakken écht uit dit jaar. Bijzondere tijden vragen om een bijzondere Oogst”, aldus Herman Haverkort, directeur van Haverkort Interieurs.

Hij vervolgt: “Elk jaar doen we ons best om er een fantastische manifestatie van te maken. Het is de uitdaging om onze bezoekers een fijne dag te bieden. Daar hebben we in elk geval alles aan gedaan. We presenteren 10.000 m² aan woonbeleving, innovaties en aanbiedingen. Onze showroom is speciaal ingericht en versierd om iedereen zo sfeervol en feestelijk mogelijk te verwelkomen. Er is livemuziek en we serveren een hapje en een drankje. Het Advieshuis is het middelpunt van de OOGST, omdat dit de kern is van wat wij de klant bieden: volop aandacht voor alle mogelijke wensen op het gebied van wonen en lifestyle. In de speciale ruimte van Het Advieshuis vertalen wij interieurdromen naar professioneel advies en uiteindelijk: een concreet interieurplan, dat perfect past bij de klant.”

Nieuwe website; volop activiteiten!

Haverkort Interieurs, Montèl, Feelings en Mooiweer Styling & Decoratie hebben er weer iets moois van gemaakt. Ook onze vaste partners geven weer ‘acte de présance’. Anholts Thermen en Wellness vertelt u alles over ontspannen en genieten. Slijterij Sanne Paul Benting serveert u uitdagende en zeer smaakvolle cocktails. En voor de kers op de taart bezoekt u, instore, Mooiweer Styling & Decoratie die van elk interieur weer een plaatje weet te maken! Cunera Carpets presenteert bijzonder tapijt van natuurlijke vezels met een prachtige uitstraling in bijzondere afmetingen en Forbo Marmoleum komt met een speciale ‘belevings-bus’ om u te laten ervaren wat marmoleum doet voor uw interieur. Glasfusion-kunstenaar Henk van der Vegt exposeert dagelijks zijn prachtige objecten en op 21 en 22 oktober is er het Stressless-Event waarbij u kans maakt op het winnen van een Wellness-weekend!

U vindt de Oogstagenda en alle activiteiten op onze gloednieuwe website www.haverkort-interieurs.nl.

Primeurs

We hebben er, samen met onze fabrikanten, alles aan gedaan om de liefhebber van wonen en interieurs het allernieuwste te mogen presenteren. Zo tonen we u de designklassiekers van de toekomst. Best trots zijn we op het fonkelnieuwe Nederlandse designmerk ‘ijcoon’ van ontwerpers Tom van Dissel en Timon Scholten. Zij wonnen al een 1e prijs op de ‘Design Districs Awards’ met hun relaxfauteuil ‘Vera’ en zij lanceren tijdens Oogst hun eerste collectie, exclusief in Nederland, bij Haverkort Interieurs! Interstar exposeert de nieuwe elektrische haard. Met behulp van innovatieve technologie krijg je onmiddellijke warmte, realistische vlammen en adaptieve sfeerverlichting.

Gevarieerd aanbod aan cadeaus bij uw aanschaf

Tijdens de OOGST neemt Haverkort Interieurs haar bezoekers mee naar een wereld van schoonheid, comfort en functionaliteit. Speciaal hiervoor heeft men fraaie en ook spiksplinternieuwe studio’s ingericht, met daarin de nieuwste collecties van alle grote meubelmerken, geflankeerd door interessante stands en enthousiaste presentaties van toonaangevende fabrikanten en meubelmakers. Bij aankoop van uw nieuwe meubel mag u kiezen uit een gevarieerd aanbod aan cadeaus zoals gratis decoratiecheques, gratis styling en wellness-bonnen. Kies en geniet!

Vier en beleef de OOGST!

OOGST 2021 vindt plaats van 13 tot en met 23 oktober in de showroom van Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. Een bezoek aan OOGST is geheel gratis. Er zijn zeer ruime openingstijden. Bezoekers zijn van harte welkom. Graag tot ziens!

Haverkort Interieurs is gevestigd aan de Hoofdweg 89, 7741 PM Steenwijksmoer (bij Coevorden). Telefoon: 0524 512603. Website: www.haverkort-interieurs.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 9 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 15 uur geleden