Afbeelding
unknown

Zwem4daagse

wo 5 oktober 2022 Coevorden

Nederland is een echt waterland, kinderen leren op jonge leeftijd zwemmen voor hun eigen veiligheid. Om kinderen zwemvaardig te houden, is het van belang dat kinderen ook na hun zwemdiploma af en toe blijven zwemmen. Om kinderen op een leuke manier te laten werken aan hun zwemvaardigheid houdt de Coevorder Zwem- en Waterpolovereniging de Plons van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 21 oktober 2022 de Zwem4daagse. De Zwem4daagse wordt mede mogelijk gemaakt door zwembad de Swaneburg gevestigd aan de Pampert 2 te Coevorden.

Deelnemers moeten over zwemdiploma A beschikken. Verder moeten de deelnemers minimaal 4 van de 5 dagen mee zwemmen. Kinderen tot 10 jaar moeten elke dag 250 meter (dat zijn 10 baantjes) zwemmen. Kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen zwemmen elke dag 500 meter (dat zijn 20 baantjes). De deelnemers mogen zelf kiezen met welke slag ze gaan zwemmen. Als herinnering aan de prestatie ontvangen de deelnemers de originele Zwem4daagse medaille. De medailles zijn voorzien van een nummer, waardoor de deelnemer elk jaar een andere medaille ontvangt voor zijn prestatie. Daarnaast krijgen de deelnemers ook een oorkonde.

Deelnemen aan de Zwem4daagse kan elke dag tussen 7.00 en 10.30 uur, van 12.00 tot 13.00 uur of van 18.00 tot 19.30 uur. Alleen vrijdag vanaf 9.00 uur. De deelnamekosten bedragen tien euro per persoon. 

Naast het zwemmen zijn er ‘s avonds ook allerlei leuke activiteiten te doen. Kijk voor het gehele programma, opgave voor deelname en meer informatie op www.de-plons.nl.

Daarnaast is er op vrijdag de altijd gezellige disco die georganiseerd wordt door de Swaneburg. De kosten van de disco worden voor deelnemers van de Zwem4daagse betaald door de Plons. Andere bezoekers betalen 3 euro per persoon. 

!
Afbeelding
Lichtjesloop in Gemeentepark Dedemsvaart 10 uur geleden
Afbeelding
Platform Servicepunt Vrijwilligers gelanceerd Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Herhaalprik corona zonder afspraak Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Afscheid Bram de Vos van bestuur Ommer Marke Ommen 15 uur geleden
Afbeelding
Verse erwtensoep voor Voedselbank Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Weinig mogelijkheden voor hulp aan PAS-melders Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 17 uur geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Dedemsvaart 17 uur geleden