Afbeelding

Sponsorloop voor rolstoelfiets

vr 11 februari 2022 Coevorden

Marieke, Alice en Marjon, drie collega’s bij St. Franciscus in Coevorden, hebben een sponsorloop gehouden. St. Franciscus is bezig met een crowdfunding voor een rolstoelfiets.

Steeds meer bewoners van het St. Franciscus zijn afhankelijk van een rolstoel. Hoe fijn is het dan om de natuur in de gaan, de wind op je gezicht te voelen met zo’n mooie rolstoelfiets. Ergens in de buurt een kop koffie te drinken, of met de rolstoelfiets langs je oude huis te gaan.

Marieke, Alice en Marjon werden benaderd mee te doen aan de crowdfundingactie ‘Samen voor de Buurt’ van de Regiobank en zagen daarin een mooie mogelijkheid om geld in te zamelen voor een rolstoelfiets. Gehuld in een T-shirt van Topfit4All uit Gramsbergen, als dank voor een mooie donatie, hielden de dames een hardloopochtend van 15 kilometer lengte. De drie dames hebben zelf ook een mooi sponsorbedrag opgehaald. “Wij hebben veel donaties ontvangen, groot en klein, alles waar we blij mee zijn. We hopen door middel van alle donaties die we hebben ontvangen, dit voorjaar veel te kunnen fietsen”.

Afbeelding
Afbeelding
HVC buurtvolleybaltoernooi Twenterand 22 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe aanmeetlocatie in Almelo Roessingh Revalidatie Techniek Partnerbijdrage 42 minuten geleden
Afbeelding
Raadslid opent expositie meidenatelier Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Grote Vrijmarkt op Koningsdag Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Concert ONMK afgelast Ommen 2 uur geleden