De Toren mogelijk op donderdagochtend bezorgd

wo 17 augustus 2022 Hardenberg

Vanwege de zomervakantie is het aantal beschikbare krantenbezorgers beperkt. Niet voor alle wijken blijkt er een vakantiebezorger beschikbaar te zijn. Deze wijken worden gedurende de vakantieperiode ondergebracht bij andere bezorgers. Dat betekent dat sommige bezorgers een extra wijk voor hun rekening nemen. Hoewel zij hun best doen De Toren overal op woensdag te bezorgen, zal dat in sommige wijken niet altijd mogelijk zijn. In dat geval zal De Toren daar op donderdagochtend in de bus vallen.

Deze week kan dat het geval zijn in de volgende wijken:

Dedemsvaart: Moerheimstraat, Van Haeringenstraat, Stegerensallee, de Magnolia, De Meidoorn, De Hazelaar, De Prunus, De Vlierbes, De Berberis, De Jasmijn, Langewijk, Korte Jacht, Rozenheim, Moerasroos, Kraagroos, Akkerroos, Bottelroos, Hondsroos, Egelantier, Sperwerweg, Havikstraat, de Wielewaal, Buizerdweg, Lepelaarweg, Vivaldi, Oostwijk, Buurtweg, Nieuwewijk, De Veenderij, Mozartstraat, Zuiderboslaan, De Koningsvaren, De Lisdodde, De Bereklauw, De Vossestaart, De Valeriaan, De Pimpernel.

Gramsbergen: De Hoge Esch, De Esch, Hardenbergerweg, Oldenhof, De Anerdijk, De Oosteresch, De Lhee, Bouwhuishoekje, De Garsten, De Lage Gaarden, De Telgte, Kieskamp, Loozermars-Noord, Loozermars-Zuid, Molengaarden. 

Else Nobel
Vrouwen van Nu Dedemsvaart laten zich verrassen Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
De organisatie heeft een uitgebreid programma op touw gezet voor een onvergetelijk 'Koningsweekend' 2024  voor jong en oud.
'Koningsweekend' vol activiteiten Hardenberg 15 uur geleden
Anneke Beukers, Op het Twenterandje
Kapper Op het Twenterandje 15 uur geleden
Afbeelding
De kunst van vieren: prachtige geschenken en ontroerende felicitaties Partnerbijdrage 15 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 16 uur geleden