Hardenberg

Zwemvereniging Dedemsvaart AC krijgt nieuwe voorzitter

Ingezonden

Na ruim acht succesvolle jaren voorzitterschap van de zwemvereniging Dedemsvaart AC geeft Gerdinand Rougoor de voorzittershamer door aan Peter-Paul Rijnkels. Zaterdag 5 oktober werd op feestelijke wijze Gerdinand Rougoor in het zonnetje gezet. Na vele jaren voorzitterschap werd het tijd voor hem om de bakens weer te verzetten.

Ruim acht jaar voorzitterschap waarin de zwemvereniging bloeide en veel sportieve successen behaalde. Absolute kroon op het werk van iedereen die bij de club betrokken is, is de deelname aan de landelijke hoofdklasse competitie. Een prestatie van grote klasse, die aangeeft welk een topkwaliteit Dedemsvaart AC in huis heeft.

Tijdens de drukbezochte landelijke hoofdklasse competitie in het zwembad de Kiefer werd op feestelijke wijze de voorzittershamer overgedragen. Tijdens de pauze van het wedstrijdprogramma nam het bestuur de tijd om Gerdinand te bedanken voor al zijn positieve inbreng over de afgelopen jaren. Met een mooie attentie, een bos bloemen en onder luid gejuich en applaus van de leden was de overdracht een feit. Het bestuur wenst Peter-Paul heel veel plezier toe bij het voorzitterschap voor de komende tijd. Iets waar hij veel zin in heeft en met veel vertrouwen tegemoetziet.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer