Hardenberg

Zwemlessen in de zomervakantie en versoepeling van maatregelingen

Door de redactie

De zwembaden in de gemeente Hardenberg zijn na de corona-sluiting al weer een tijdje beperkt geopend. Het gaat goed met het opstarten van alle activiteiten. Mensen kunnen weer banenzwemmen en de zwemlessen zijn weer in volle gang.

Vanaf heden is het niet meer nodig om in de ochtenduren te reserveren, als u wilt banenzwemmen in zwembad De Slag. Het maximale aantal zwemmers dat gelijk in het water mag zijn wordt opgeschroefd naar 18, het kan dan voorkomen dat u even moet wachten maar in praktijk komt dat nauwelijks voor. In beide zwembaden (De Slag en De Kiefer) zijn de douches weer open en kan er na het zwemmen wordt gedoucht.

Het reserveren voor het banenzwemmen gebeurd vanaf nu online, kijk op de websites van de verschillende zwembaden voor de mogelijkheden.

Zwemlessen zomervakantie

De verwachting is dat er meer mensen thuis blijven in de zomervakantie dan andere jaren. Omdat we de laatste maanden veel minder lessen hebben kunnen geven, willen we deze zomer extra lessen aanbieden. De inschrijving hiervoor verloopt via de website. De inschrijving is inmiddels begonnen.

Informatie

Kijk voor openingstijden, reserveringsmogelijkheden en overige informatie op de verschillende websites of kijk op de facebookpagina voor de laatste nieuwsberichten. Zwembad De Slag ¿ Hardenberg - www.deslag-hardenberg.nl of Zwembad De Kiefer ¿ Dedemsvaart - www.dekiefer.nl

Openluchtzwembad Hattemat

Het weer blijft de komende tijd zomers en dat is te merken in openluchtzwembad Hattemat in Gramsbergen. Ook daar wordt volgens de RIVM richtlijnen weer zo veel mogelijk gezwommen. Kijk op www.zwembadhattemat.nl voor de openingstijden en overige informatie.