Ommen

Zwembad Olde Vechte jubileert

Door de redactie

In 2020 bestaat Zwembad Olde Vechte 65 jaar. In dat zelfde jaar exploiteert Stichting Zwembad Olde Vechte alweer voor het vijfde jaar het zwembad.

Deze jubilea willen zij als zwembad niet zo maar aan hun en de gasten voorbij laten gaan. Er is een speciale commissie in het leven geroepen om hiervan iets speciaals te maken. Zonder al te veel prijs te geven over alle plannen, is er één plan waarbij de commissie de hulp nodig heeft van de gasten en van de huidige en oud-inwoners van Ommen.

Jubileumboekje

De commissie heeft het idee opgevat om een jubileumboekje uit te brengen. De inhoud van deze uitgave gaat natuurlijk over de lange geschiedenis van 'Openluchtbad Olde Vechte' tot en met dit seizoen. Het is de bedoeling dat er onder andere verhalen, foto's, anekdotes en meer in komen te staan.

Hulp nodig

Hiervoor hebben ze de hulp nodig van iedereen die iets kan vertellen over het zwembad. Heeft u verhalen, foto's, anekdotes of andere informatie die van belang kunnen zijn en waarvan u vindt dat het in een jubileumboek van het zwembad hoort te staan?

U kunt uw steentje bijdragen door dit materiaal af te geven bij de kassa van Zwembad Olde Vechte (Zeesserweg 12A in Ommen) of een e-mail te sturen naar info.zwembadoldevechte@gmail.com. Uit al het aangeleverde materiaal zal een selectie worden gemaakt.

De voorkeur gaat uit naar kopieën, foto's en ingescand materiaal om het verwerken ervan eenvoudig te houden.