Hardenberg

Zwembad Hattermat in Gramsbergen weer open

Door de redactie

Na het openen van de binnenbaden De Slag en De Kiefer is nu ook zwembad Hattemat in Gramsbergen weer open. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het corona-proof maken van het bad.

De routes zijn gecheckt en goed bevonden. Natuurlijk is het organisatorisch allemaal wat anders dan andere jaren. Zo moet er nu, voor het banenzwemmen, van tevoren telefonisch worden gereserveerd om te voorkomen dat er te veel mensen in het bad zijn en de anderhalve meter afstand niet kan worden gegarandeerd. Maar dat zal niet ten koste van het zwemplezier gaan.

Zwembad Hattemat is een prachtig gelegen openluchtzwembad in het hart van Gramsbergen. Het zwembadcomplex heeft de beschikking over drie mooie (verwarmde) baden:

Een peuterbad met kleine glijbaan en spuitelement en aangrenzend een spraypark, een instructiebad met spuitelement, twee kleine glijbanen en éém grote glijbaan en een wedstrijdbad (25 meter) met daarnaast een springkuil voorzien van twee duikplanken (een één en een drie meter plank).

Het zwembad is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen.

Maximaal 20 personen

In verband met de richtlijnen van het RIVM kunnen er maximaal 20 mensen tegelijk banenzwemmen en mogen alleen kinderen t/m 12 jaar , in bezit van zwemdiploma, recreatief zwemmen. Begeleiders mogen mee, maar mogen niet mee het water in. Vooraf reserveren is voor het recreatief zwemmen niet nodig, maar indien het te druk wordt heeft het badpersoneel te allen tijde het recht om het bad te sluiten voor nieuwe bezoekers. Zodra de regels door de overheid worden versoepeld, worden deze restricties zo snel mogelijk opgeheven. Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Bel om te reserveren naar 06-11643522 of kijk voor de openingstijden en overige informatie op www.zwembadhattemat.nl