Jongerennieuws

Zware tassen

Door de redactie

Je kent het vast wel, die loodzware schooltas op je rug. De hele dag sjouw je hem met je mee en vaak gebruik je je boeken niet eens. Maar als je dan een keer je bioboek bent vergeten, dan moet je natuurlijk weer een samenvatting schrijven. We hebben onze chromebooks toch niet voor niks?

Door Esra Zomer en Veromi Muilwijk

Als we een chromebook hebben, waarom gebruiken we dan nog boeken? En dan heb je ook nog de tassen van anderen. Die ene klasgenoot die altijd zijn tas in de weg heeft staan, of de persoon die continu andermans tassen doorgeeft. Daar zit je dan, met iemand anders tas op je schoot. En dan? Uiteraard spreekt de leraar jóú aan.

Kortom, waarom hebben we nog boeken en loodzware tassen? Ik vind dat we gewoon alles op onze chromebook moeten doen en die boeken af moeten schaffen!

Je kent het vast wel, die loodzware schooltas op je rug. De hele dag sjouw je hem met je mee en vaak gebruik je je boeken niet eens. Maar als je dan een keer je bioboek bent vergeten, dan moet je natuurlijk weer een samenvatting schrijven. We hebben onze chromebooks toch niet voor niks? Als we een chromebook hebben, waarom gebruiken we dan nog boeken? En dan heb je ook nog de tassen van anderen. Die ene klasgenoot die altijd zijn tas in de weg heeft staan, of de persoon die continu andermans tassen doorgeeft. Daar zit je dan, met iemand anders tas op je schoot. En dan? Uiteraard spreekt de leraar jóú aan.

Kortom, waarom hebben we nog boeken en loodzware tassen? Ik vind dat we gewoon alles op onze chromebook moeten doen en die boeken af moeten schaffen!