Hardenberg

Zorgcentrum Oostloorn zoekt vrijwilligers

Door de redactie

Zorgcentrum Oostloorn is op zoek naar enthousiaste, goed gemotiveerde vrijwilligers. Heeft u een paar uurtjes over en zoekt u een manier om die tijd nuttig en met meerwaarde voor de medemens in te zetten, dan bent u bij Oostloorn van harte welkom!

Oostloorn biedt zorg aan ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg in eigen of in een beschutte woonomgeving. Men is op zoek naar gastdames/heren voor in de huiskamers om de cliënten te ondersteunen met het ontbijt of de avondboterham en daarnaast een spelletje en gezelligheid willen creëren met en voor de cliënten.

Wijksteunpunt

Het wijksteunpunt is een ontmoetingsplaats voor de cliënten van het Zorgcentrum en de buurtbewoners van omliggende woonwijken. Samen met andere partners organiseert het wijksteunpunt hier verschillende activiteiten op het gebied van welzijn en zorg. Men is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het begeleiden van verschillende activiteiten. De cliënten kunnen de eigen maaltijden bepalen. Daarbij kunnen vrijwilligers een grote rol spelen, zoals het helpen bij het uitzoeken en rondbrengen van de broodmaaltijd middels een broodkar, bij de boodschappen doen in het winkeltje, het helpen bij het dekken van de tafels en uitserveren van de maaltijden in het restaurant. Voor meer informatie en interesse kunt u contact opnemen met Bea van der Vegt (wijksteunpunt coördinator) bvegt@sxb.nl of

Irma de Olde (wijksteunpunt coördinator) i.olde@sxb.nl, telefoon 0523-277300.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer