Hardenberg

ZorgAccent biedt oude vertrouwde kerstvoorstelling Scrooge in de serie Theater met een toefje Zorg' aan

Door de redactie

Het jaar afsluiten met een kerstknaller Scrooge. ZorgAccent organiseert voor het zevende seizoen met succes Theater met een toefje Zorg. Deze serie bestaat uit theatervoorstellingen met daarin een thema uit de zorg of juist nostalgische voorstellingen met een verhaal van vroegere tijden. We sluiten het jaar af met de kerstvoorstelling Scrooge in het Theaterhotel. In het nieuwe jaar starten we in Hof 88 met de bijzondere voorstelling Emma wil leven. Twee uiteenlopende voorstellingen met ieder een eigen verhaal.

Een vermakelijk familiespektakel over die 'onmeunige kniepert'. Het oude vertrouwde kerstverhaal in een eigen uitvoering! Regionale talenten en professionele acteurs spelen samen een hartverwarmend spektakel over de verbitterde vrek die gierig alles afwijst wat plezierig is. Maar op de avond voor kerst slaapt hij slecht en krijgt bezoek van geesten die hem verleden, heden en toekomst laten zien. Komt deze 'onmeunige kniepert' hierdoor tot inkeer en wordt hij goedgeefs? En wat deelt hij dan? Alleen maar knieperkes…? Neem familie en vrienden mee en kom helemaal in kerstsferen.

Scriptbewerking: Laurens ten Den, ( bekend van de voorstellingen Het Verzet Kraakt, Van Katoen en Nu, Van Jonge Leu en Oale Groond).

Waar: Theaterhotel Almelo. Datum: zondag 23 december 2018. Tijd: 20.00 uur.

In 2019 starten we met de voorstelling Emma wil leven

In het nieuwe jaar starten we in de serie Theater met een toefje Zorg met de voorstelling: Emma wil leven. Naar aanleiding van de gelijknamige en indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius en geschetst door de makers van 'LEEF!', 'PAAZ' en 'Ma'. Actrice Lissa Knaapen stapt in de rol en het hoofd van Emma en vertolkt zo Emma's twijfels, angsten en geestige momenten. Emma is slim, sportief, grappig en weegt slechts 40 kilo. Maar volgens haar ouders en artsen is ze ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat haar steeds anders laat handelen. Iets dat sterker is: de stem van anorexia. Een mooie indrukwekkende en intense voorstelling over het leven en omgaan met anorexia.

en geestige observaties. Theater: Hof 88 in Almelo. Datum: woensdag 16 januari 2019. Tijd: 20.15 uur

Kaarten bestellen

Geef bij uw bestelling door dat u een voorstelling wilt boeken uit de serie: Theater met een toefje Zorg zowel bij het Theaterhotel voor 1e rangstoelen en bij HOF 88 in Almelo.

kaarten reserveren: Theater HOF 88 in Almelo (0546) 850264 en Theaterhotel (0546) 803000

Voor meer informatie en prijzen over de geselecteerde voorstellingen zie onze website: www.zorgaccent.nl/genietnmeteenvleugje