Hardenberg

Zonnedag met verhalenvertelster

Door de redactie

Op woensdag 11 september houdt de lokale afdeling van vereniging de Zonnebloem haar jaarlijkse Zonnedag voor alle mensen met een lichamelijke beperking. Wanneer u tot deze doelgroep behoort bent u van harte uitgenodigd. De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij de Johanneshoeve aan de Dalweg 39 te Westerhaar.

Professioneel verhalenverteller Marjo Danes zal met twee verhalen invulling geven aan deze middag. Danes vertelt al twintig jaar lang verhalen aan jong en aan oud en daarmee reist ze door het hele land. Spannende verhalen, grappige verhalen, verhalen die raken en ontroeren en die aan het denken zetten. Daarbij zingt ze een keur aan traditionele Nederlandse liederen die iedereen nog kent. Ze begeleidt zichzelf en de aanwezigen op de accordeon en haar motto hierbij is: 'Kun je nog zingen, zing dan mee'. Ze nodigt u dan ook van harte uit om de stembanden te laten trillen. Alle verhalen die ze vertelt zijn de verhalenvertelster dierbaar omdat ze herkenbaar, spannend en grappig zijn. In beide verhalen komt een onverwachte wending voor zodat u tot het einde niet goed weet hoe het zal aflopen. Daarnaast is er ruim gelegenheid om met de andere gasten een praatje te maken. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

De kosten bedragen vijf euro per persoon. U kunt zich opgeven voor 1 september op lady.dianakolkman@gmail.com, of anders per telefoon: 06-38305328. Geef u op tijd op want vol is vol. Wanneer u begeleiding nodig hebt, (voor vervoer) zijn zij ook welkom. De Zonnebloem ziet graag nieuwe gasten uit de doelgroep tegemoet, dus aarzel niet en kom naar deze gezellige middag om kennis te maken.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer