Hardenberg

Zomer verwelkomd met orgel en panfluit

Door de redactie

Op zaterdag 29 juni om 20.00 uur verzorgen Harm Hoeve en Noortje van Middelkoop het concert 'Welkom Zomer' in de W.H. Zwarthal in Lemelerveld.

Iedereen is zaterdag welkom op een avond vol orgelklanken en panfluitmuziek. Harm Hoeve (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit) behoren tot de vaste groep artiesten die elk jaar weer zorgen voor een muzikaal feestje in de W.H. Zwart Hal.

Harm Hoeve is geeft concerten door het hele land. Ook het buitenland wordt bezocht. Zijn orgelspel is regelmatig te beluisteren op de radio. Regelmatig begeleidt Harm Hoeve diverse koren en solisten bij concerten en cd-opnames. Noortje van Middelkoop studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pîrvu. Noortje geeft als panfluitiste diverse concerten samen met koren, organisten en pianisten. Ook maakte zij solo cd's met diverse bezettingen: orgel, piano, combo en symfonieorkest. Op het programma staan onder andere: Nella Fantasia (E. Morricone), Air Allegro uit concerto in D-dur (J.S. Bach), Lagro Allegro (A. Vivaldi). Het volledige programma vindt u op www.huetink-royalmusic.nl.

Reserveren kan bij Huetink, 0572-371838, adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt vijftien euro inclusief koffie of thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.