Hardenberg

Zoekt en u zult vinden

Door de redactie

Een bekend spreekwoord, althans voor diegenen die nog spreekwoorden kennen. Spreekwoorden en gezegden zakken steeds verder weg daar het niet meer in de opleidingen wordt opgenomen. Mede door de opkomst van de smartphone hebben we alles wat we willen weten onder handbereik. Google is onze nieuwe encyclopedie. Ook een woord dat je bijna nooit meer hoort en dan te bedenken dat we vroeger allen zo'n ding in de kast hadden staan. 24 delen als ik het mij goed herinner.

Canon

Door het veelvuldig gebruik van onze smartphone kunnen we alles vinden wat we maar willen. Eindeloos zijn de mogelijkheden die Google, of andere bronnen, ons voorschotelt. Makkelijker wordt het echter niet en ik zie bij veel van onze klanten keuzestress ontstaan. Mensen zien door de bomen het bos niet meer. En dat is nu precies de reden waarom ik jaren geleden heb besloten een tegelspeciaalzaak te gaan worden. Tegels, tegels en nog eens tegels. Dat is wat ik doe en dat is ook waar ik goed in ben. Zodra een klant binnenkomt is er aandacht van mijn kant. Onder het genot van een kop koffie luister ik naar wat de klant graag wil. Vaak komt dan ook de smartphone op tafel en laat de klant zien wat ze ongeveer bedoelen. Na te luisteren en te vragen wat een klant wil, neem ik ze dan mee de showroom in. Samen met de klant opper ik dan mijn ideeën en geef ik advies hoe wat te doen. Door deze samenwerking ontstaan vaak de mooiste dingen. Iedere klant wil toch graag die unieke badkamer of vloer voor hun woning. Ik onderscheid mij van andere tegelzaken door mijn kennis, advies en assortiment. Er lopen heel wat ambassadeurs rond van Tegelhandel Pieter Meijer en dat is ook vaak hoe mensen onze naam horen. Vaak wordt dan even Google geraadpleegd en komen klanten op onze site. Hier krijgt men een indruk van onze zaak en kan men desgewenst al een afspraak inplannen via onze online afspraakplanner. De klant zoekt en ik moet ervoor zorgen dat ze die ene mooie tegel vinden.

Ik nodig u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze tegelspeciaalzaak. Onder het genot van een kop koffie kan ik u de mogelijkheden schetsen.

Graag tot ziens.

Tegelhandel Pieter Meijer

Anerweg-noord 18

7775 AS Lutten

T 0523 685 044

www.meijertegels.nl

info@meijertegels.nl